fbpx

Danmarks store jordomsejler

Inkluder i Newsletter: Ja

"Tiden er ikke noget, man skal få til at gå. Det er noget, man skal bruge til at leve i. Husk på. Vi ved aldrig, hvornår tiden løber ud". Citatet er hentet i Svend Billesbølles tredje bog om sine mange eventyr på verdenshavene, "Den sidste jordomsejling - Stormy II vender hjem". Nu er tiden løbet ud for Svend. Den 26. juli 2013 døde han efter lang tids sygdom, 89 år.

Men han levede, mens tid var. Og hans minder rinder aldrig ud. Mange sejlere har ladet sig inspirerere af den kærlige mand, der var så stålfast på at sejle langfart, at han til sidst kunne klare sig med en 18 fods Lynæs Senior. Båden med navnet "Stormy II" har for længst redet sin sidste storm af og står nu på Danmarks Museum for Lystsejlads på Tåsinge. Den og Svend efterlader en væsentlige tanke: Hvor meget behøver man egentlig for at leve sine drømme ud?

To gange nåede Svend Billesbølle helt rundt om jorden - og dertil to gange til Caribien og hjem. Læs mere om Sven Billesbølle og hans langturssejlads i september udgaven af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen "Svend Billesbølle - Danmarks store jordomsejler". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.