fbpx

Nyt mærke fra Elvstrøm Sails

Inkluder i Newsletter: Ja

Markedet for sejl til tursejlere er ikke et ubetydeligt markedet, og derfor satser Elvstrøm Sails på dette ved at lancerer et nyt sejlmærke, som de har valgt at kalde Breeze. Breeze er et selvstændigt mærke under Elvstrøm Sails. Breeze sejlene er tiltængt tursejleren, der ønsker kvalitetssejl, men ikke går op i kapsejlads.

Jens Lautrup fra Breeze Sails forklarer: "Breeze sejlene er til sejlere, der bruger deres både til fritidssejlads - sejlere der ikke er interesseret i at købe sejl med den helt perfekte form og minimal vægt". Salgsdirektør hos Elvstrøm Sails, Espen Kamperhaug supplerer: "Breeze sejl er ikke sejl af lav kvalitet eller helt billige sejl. Breeze er et kvalitetsprodukt, designet og bygget af Elvstrøm Sails i Europa. Sejlene er designet til at være slidstærke, og passer perfekt til både med kun grundlæggende trimningsudstyr".

Skal bestilles over nettet

Bådejeren skal selv gøre en del af arbejdet. Breeze sejl kan på sigt bestilles via Breeze Sails hjemmeside, hvor man kan vælge imellem de forskellige slags sejl. Her kan man i fred og ro vælge designet på ens nye sejl. Jens Lautrup forklarer:

"Målene på båden skal bådejeren selv opmåle og indtaste i formularen. Man får et vejledsningsskema tilsendt(Vejledningsskemaet kommer online med tiden), så vi er sikre på, at bådejeren får opgivet de rigtige mål på båden. Det er netop det, at vi ikke skal ud og opmåle båden, der gør, at bådejeren kan spare en del penge på nye sejl".

test

En bestilling på et Breeze sejl - læg mærke til at man selv kan vælge konstruktion og sejlpinde

Breeze Sails har allerede modtaget flere ordrer på den nye Breeze sejl. Efter en vellykket testfase vil Breeze blive introduceret til resten af verden på Hanseboot bådudstillingen i Hamburg senere i år.