fbpx

Hundige Havn har masser af spændende tilbud

Inkluder i Newsletter: Ja

Hundige Havn er delt i to, Hejren og Mågen - og vi besøger havnefoged Ole Wamberg, der er havnefoged på den private havn, Hejren. Her er 550 plads, hvoraf de cirka 490 er lejet ud. Over de sidste to-tre år har der været mellem 50 og 70 ledige bådpladser, et billede, som Ole Wamberg ikke forventer, ændrer sig foreløbig: "Der er mange, der giver finanskrisen skylden for de ledige bådpladser på havnene. Jeg tror, der er tale om, at lystsejlerne bliver ældre og stopper med at sejle - uden at der er unge til at tage over. De fleste af de ældre, der har bådene, har haft den i rigtig mange år, og de skylder ikke penge i dem - så de fleste har råd til at beholde dem, så længe de har lyst til at sejle".

Hundige Havn er organiseret som et I/S, der dækker de to enheder: Mågen og Hejren. Hver af de to havne har egen bestyrelsen. Havnene ligger på kommunens grund, som er udlånt indtil 2044.

Læs mere om Hundige Havn i det Bådmagasinet, der er på gaden nu. Er du abonnent, kan du læse hele artiklen under menupunktet "Mit Bådmagasin - Artikler for abonnenter". Du logger på her

Køb artiklen - Læs artiklen "Hundige Havn: Spændende tilbud". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.