fbpx

Regnvejr i Paradis: Anna og Rebecca reflekterer over deres langtur

Related Articles: De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden rundt, følg dem i deres podcast
Inkluder i Newsletter: Ja

De to 24-årige Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin fra Aarhus er på deres jordomsejling nået til Saint Vincent og Grenadinerne, hvor de ligger for anker i en lille bugt omgivet af grønne bjerge og en solrig blå himmel. Og mens der sikkert er mange i Danmark, der lige nu godt kunne tænke sig at bytte sted med Anna og Rebecca – så dykker de denne gang ned i dybet og reflekterer over bagsiden af langturslivet.

De to kvinder sejler i en Jeanneau Sun Magic 44, hvorfra de regelmæssigt sender podcasten ’Bølgegang’. Den seneste udsendelse er fra den 18. januar og hedder Regnvejr i Paradis.

      Her kommer Anna og Rebecca ind på savnet af venner og familie og alt det, ”der sker derhjemme” når dem man kender får kærester, børn og tager uddannelser, mens to andre sidder på en båd og savner et godt kram, mens de reflekterer over, om de går glip af noget.

Det, som skaber nat i os, uanset om man er her eller derhjemme, det er også det, som efterlader de klareste stjerner, og her hvor der er allermest læring at hente."

Du kan høre podcasten på webstedet Spotify, hvis du klikker på linket her.
Udvalgte artikler *