fbpx

Nyt strategisk samarbejde skal sikre danskere et sejlereventyr!

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlads under varme og fremmede himmelstrøg er en drøm for mange danske fritidssejlere. Den drøm er nu indenfor rækkevidde for alle, gennem et nyt samarbejde mellem sejlerskolen Watergames og Holiday at Sea, der er et dansk agentur med adgang til over 15.000 udlejningsbåde i hele verden og speciale i kompetent rådgivning på dansk før, under og efter kundernes sejlereventyr. 

Tryghed og sikkerhed for en god oplevelse
”De største barrierer for at udleve drømmen om et sejleventyr med venner og familie i udlandet er den usikkerhed, der er forbundet med leje af båd i udlandet, samt de certifikater og kompetencer det kræver at leje båd og sejle på destinationen”, udtaler Charlotte Larsen, der er direktør i Holiday at Sea i en pressemeddelelse. Charlotte har mange års erfaring med bådudlejning gennem sin tidligere virksomhed Larsen Yacht Charter, med egen flåde af både i Danmark og Tyskland. Det er den erfaring medarbejderne trækker på i Holiday at Sea, når de formidler bådudlejning i hele verden. ”Kunden får al relevant rådgivning om valg af båd og destination samt information om farvand, vejr, havne, havneleje, mv. direkte hos os på dansk og kunden handler direkte med os. Vi er med hele vejen, fra overvejelsesfasen til kunden er hjemme igen efter en fantastisk tur. Det giver tryghed og sikkerhed for en god oplevelse”, fortsætter Charlotte.

Krævede certifikater
At leje båd i udlandet kræver en række formelle certifikater af skipper. Typisk både Duelighedsbevis og VHF-certifikat. Sejlads på Europas kanaler forudsætter desuden et CEVNI Kanalbevis. Watergames tilbyder som landsdækkende sejlerskole intensive kurser til opnåelse af alle relevante certifikater. ”Vi har omkring 4.000 kursister gennem vores sejlerskole hvert år, og den store erfaring har givet os mulighed for at udvikle målrettede intensive kurser, så de krævede certifikater kan erhverves hurtigt og effektivt – uden at det går ud over kvaliteten i undervisningen”, udtaler Martin Tristan Clemmensen, der er ejer og leder af Watergames

Praktisk erfaring
Sejlads i udlandet er anderledes. Større båd, fremmede havne, overnatning for anker og måske længere sejladser over åbent hav. Det stiller krav som andre praktiske kompetencer, end den hjemlige sejlads i egen båd. ”Vores praktiske kurser i fx havnemanøvre i stor sejlbåd og natsejlads, er meget efterspurgte af kunder, der står overfor at sejle udlejningsbåd i udlandet. Hos os kan skipper få de nødvendige kompetencer eller den genopfriskning af gamle færdigheder, der skal til, for at skipper og besætning er trygge inden afrejse og får en god oplevelse på vandet. Flere vælger også vores mulighed for at få træning med en personlig Sail Coach i egen båd eller en af vores både et par timer eller dage”, slutter Martin. 

Samlet pakke
Samarbejdet mellem Watergames og Holiday at Sea betyder, at kunder nu kan få rådgivning om destinationer, bådudlejning samt nødvendige certifikater og de anbefalede praktiske kompetencer – alt i en samlet pakke, ved at kontakte enten Holiday at Sea eller Watergames. 

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Udvalgte artikler *