fbpx

Gratis seminar: Gode råd om strøm om bord

Inkluder i Newsletter: Ja

I morgen, mandag d. 6. marts kl. 19.30 kan du være med i et gratis webinar hvor ingeniør og stifteren af firmaet Baltic Solar Arches, Mikkel Kloster, fortæller om et yderst vigtigt og spændende emne om hvordan vi får mere strøm på båden.

Især på langture er det noget, som mange sejlere oplever som et problem i takt med, at vi får flere og flere elektriskdrevne installationer om bord.

Solpaneler hjælper langt hen ad vejen, men det er lige så vigtigt at få den rigtige placering, bruge de rigtige kabler og regulatorer - og flere for os lægmænd lidt hemmelige ting, skriver arrangøren af det gratis web-seminar, forfatteren og langturssejleren, Thomas Veber, i sit oplæg.

Hvad skal du tænke på, hvis du selv vil ligge mere for anker eller sejle på langturssejlads? Og når du ikke har mulighed for at tilslutte dit landstrømskabel, men stadigvæk vil have lys, køleskab, instrumenter og fuldt opladede mobiler?

Seminaret tager udgangspunkt i Thomas Vebers egen Bavaria 36, som han har sejlet med i Middelhavet og i de skandinaviske farvande, og de løsninger på mere strøm, som han har fundet med eksperters hjælp.

Han har tidligere sejlet en Allegro 30 sejlbåd, hvor to solpaneler og en vindmølle sørgede for rigeligt strøm – indtil de kom ud på en længere tur.

- Da vi begav os ud på turen over Atlanterhavet og videre rundt i Caribien, fungerede det alligevel ikke. På ankerpladserne måtte vi køre motoren en times tid hver dag, for at få strøm nok. Til trods for solpaneler og vindmølle, fortæller han.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål under seminaret.

>> Du kan tilmelde dig det gratis webinar her.


OBS: Webinaret er på engelsk.

bog strom 250x250
Strøm om bord ER blandt 'de udvalgte favoritter' som Bådmagasinet sælger på Boat Show, som kører denne weekend - åbent i dag fra kl. 10 - 18, og igen søndag fra kl. 10 - 17. Det er et vigtigt og interessant emne for de fleste sejlere. 'Strøm om bord' kan også købes i Bådmagasinets webshop -



Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *