fbpx

Sæt kursen: Caribisk aften i København

I næste måned inviterer forfatter og langturssejler Thomas Veber til Caribisk Aften i København, hvor han vil fortælle om den 15 måneder lange sejlads til Caribien, som han fik overbevist sin hustru og børn om, at de skulle ud på. 

Det lyder dyrt. Og hvad med jeres arbejde? Sådan reagerede de fleste ifølge Thomas Veber, da han og hustruen Margareta for nogle år siden trodsede de skeptiske røster fra venner og familie. Parret opsagde deres job og tog børnene ud af skolen. De sejlede på lavbudget, og Thomas Veber udgav efterfølgende bogen ”Et år uden sko”. 

Gennem billeder og filmklip kan du nu komme helt tæt på familiens liv til søs i en meget lille båd, hvor ingen ”bare kunne lukke døren til deres eget værelse”.

- Det er er foredrag om 12.000 spændende, sjove og en gang imellem lidt farlige sømil, når vi sejler gennem Europa til Middelhavet, videre til Afrika for til sidst at krydse Atlanten til tropeparadiset Caribien, siger Thomas Veber, der har været ude hos flere sejlklubber med sit foredrag:

"Holbæk Sejlklub var fyldt med sejlere og der var ikke én ledig m2 på gulvet, så der måtte være ståpladser til de sidste."
- Holbæk Sejlklub

"En fantastisk oplevelse med et foredrag der på tidspunkter tryllebandt forsamlingen, ikke blot med en fantastisk historie om familiens årsrejse, men også pga. den professionelle præstation."
- FTLF, København

"Det er lige så meget et skuespil som et foredrag."
- Gilleleje Sejlklub

Caribisk Aften i København

Hvornår: 

Onsdag d. 8. marts 2023 kl. 19.00 til ca. 21.00

Hvor:

Skriveværkstedet

Brolæggerstræde 6

København K

Pris:

195,- kr/person

Tilmelding:

Tilmeld dig her

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *