fbpx

Erfaren skipper klar til at hjælpe danske sejlere i de franske farvande 

Langturssejlere kan nu få hjælp med både planlægning og under selve sejladsen, når turen går til de franske farvande. Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) har netop etableret en udlandskontakt i Frankrig, som medlemmer af FTLF kan trække på. 

Den nye kontakt på broen er Damian Likely, som har boet i Bretagne i næsten 20 år og er marineinspektør med speciale i lystfartøj.

Han har 30 års erfaring med sejlads, og i 10 år har han været leveringsskipper, hvor han har sejlet omkring 185.000 sømil. Dertil har han krydset Atlanten utallige gange samt været på ture i Middelhavet, Østersøen, Nordsøen, området ved Storbritannien samt Stillehavet. Han har ligeledes krydset Europa fra Amsterdam til Istanbul via Donau. 

Damian Likelys akademiske baggrund er inden for flådearkitektur i relation til oceanografi og meteorologi, hvor han har undersøgt lystfartøjer af alle slags materialer i de seneste 10 år. For langturssejlere, der er medlemmer af FTLF kan han bl.a. hjælpe med generel rådgivning og viden om Bretagne-området herunder om lystbådehavne og marineservice i området.

Se listen over FTLF-udlandskontakter her - listen kan dog kun tilgås, hvis du er medlem af FTLF.

foto ftlf
Ny FTLF-kontakt er Damian Likely, som har boet i Bretagne i næsten 20 år og er marineinspektør med speciale i lystfartøj. Foto: Pixabay Christoph_mschrd
Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *