fbpx

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) inviterer til tre dages vintertræf i Bogensholmlejren ved Ebeltoft Vig i slutningen af januar. 

Der er begrænset antal pladser, og det er en forudsætning, at man er medlem af foreningen.

Vintertræffet henvender sig til såvel skippere som gaster, uanset om man har oceansejlads i tankerne eller vil sejle gennem floderne til eksempelvis Middelhavet eller Sortehavet – samt til dem, som bare gerne vil høre om langturssejlads generelt over tre hyggelige dage.

Vintertræffets tema er: At forberede og planlægge sin langfart. Deltagerne kan se frem til en buket af foredrag og oplæg med fokus på dette tema.

Der bliver under træffet sat fokus på medicin om bord, mad om bord, sikkerhed om bord, hårdtvejrssejlads, kanalsejlads, radiokommunikation og meget mere.

Vintertræffet begynder fredag den 27. januar og slutter om søndagen. I prisen på 1720 kr. er inkluderet måltider og fri kaffe og te.

Tilmelding sker via foreningens hjemmeside

På hjemmesiden finder man også aktivitetskalenderen for medlemmer. Den 19. november afholder FTLF f.eks et todages sundhedskursus på Fanø. Kursusplanen omfatter bl.a. førstehjælp om bord på mindre fartøjer og i søsport.

 

 

 
Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *