fbpx

Foredrag i Randers: Jorden rundt for sejl

Som led i en række løbende arrangementer inviterer Randers Sejlklub i denne måned til et spændende foredrag om at trække stikket og sejle ud på det blå ocean.

”Det er aldrig for sent at starte på eventyret. Kom og hør Lise og Lars Oudrup, der fortæller om, hvordan de solgte hus og bil, og som 69-årige stævnede ud på en seks år lang jordomsejling i deres Lagoon 380 katamaran. Du kan glæde dig til et to timers foredrag med billeder, der bringer dig jorden rundt, hvor du møder forskellige kulturer, vidunderlige naturoplevelser, havne og andre typer sejlbåde. De to foredragsholdere afliver myterne om, at en sejltur jorden rundt betyder mange havarier og reparationer – tværtimod byder den på en masse uforglemmelige oplevelser” skriver sejlklubben i deres invitation.

- Vi vil gerne sprede interessen i lokalsamfundet for søsport og gøre opmærksom på de mange oplevelser, der ligger og venter, når man sejler, forklarer bestyrelsesmedlem i Randers sejlklub, Kosta Klašnić, der står bag gratis-arrangementet i Kulturhuset Randers.

Alle er velkomne, og du tilmelder dig via dette Facebook link - hvor du klikker på ”Going”.

Kosta Klašnić oplyser, at der er 200 ledige pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Sted: Kulturhuset Randers – Salen
Adresse: Stemannsgade 2, 8900 Randers C
Dato: 27. marts 2022
Tidspunkt: 14.00