fbpx

Unik mulighed for et sejlereventyr langs Great Barrier Reef

Dansk sejlerfamilie tilbyder, at man kan låne deres katamaran, som ligger i Brisbane i Australien. Deres Facebook opslag under i Langturssejlads-gruppen har fået rigtig mange ”likes”.

Her er, hvad de skriver i opslaget: 

”Australien er åbnet igen, og vi har en Lagoon 410 i Brisbane, som vi kun kommer til at benytte nogle måneder i løbet af året. I stedet for at den ligger og samler støv, når vi ikke bruger den, vil vi gerne give muligheden for at andre sejlinteresserede kan komme på eventyr på egen hånd. Så hvis I er nogle stykker, der har mere lyst til at sejle selv end at være gast, så er her muligheden.

Vi har selv sejlet Brisbane til Cairns, og et Australsk par har sejlet den retur til Brisbane. Vi tænker det som et fællesskab, hvor dem, der sejler båden, tager sig godt af den og leverer den videre i samme eller lidt bedre stand. Der indbetales et meget rimeligt beløb per måned til bådkontoen, der bl.a. afhænger af perioden man er af sted. Udgifter til vedligehold/opgraderinger dækkes af bådkontoen. Min. duelighedsbevis kræves.”

Verdande er ledig fra slutningen af april.

Hvis man er interesseret, så skriv til Verdande adventures på Deres FB-side her

Et lille smugkik af båden på dæk: