fbpx

Se kortfilm fra Thomas Vebers tur gennem kanalerne til Middelhavet

Inkluder i Newsletter: Ja

Fra den 5. februar og 10 dage frem kan du hver dag se en ny kortfilm om Thomas Veber tur i en lille motorbåd gennem kanalerne til Middelhavet. Den danske forfatter og langturssejler var på programmet til den nu corona-aflyste bådmesse i Gøteborg. 

- Margareta og jeg skulle have holdt en række foredrag og der skulle have været bogrelease for den svenske oversættelse af min seneste bog “Den sidste idiot er ikke født endnu - til Middelhavet i en 17 fods båd”. Desuden skulle båden udstilles. Men nu udsender vi i stedet en række film fra turen, som interesserede kan se, forklarer Thomas Veber.

Filmene er mellem tre og syv minutter, og tager alle et tema op ved at tage på langfart i så lille en båd, eller ved at sejle på floder og kanaler. De kommer på YouTube her, hvor man kan abonnere, se mere her.

Thomas Veber afholder desuden bogreception for den nye bog hos Hellers Yachtværft, Kastrup Strandpark 9, 2770 Kastrup d. 9. februar, blandet med foredrag om kanalsejlads ned gennem Europa. Et foredrag hvor Henning Larsen fra Bådmagasinet vil være til stede, og senere berette fra. 

Bogen, Den sidste idiot er ikke født endnu, koster 279 kr. find den her.

Andre foredrag om turen med Mini Lisa gennem Europas floder og kanaler til Middelhavet:

Mandag d. 21. marts

Marstal Søfartsmuseum, Ærø 

Onsdag d. 23. marts

Handbjerg Marina, Jylland

Tilmelding og mere info her...