fbpx

Den sidste idiot er ikke født endnu...

Langturssejleren Thomas Veber er på vej med endnu en bog om at sejle ud i verden. Titlen er “Den sidste idiot er ikke født endnu”, inspireret af at der var mange, som ifølge forfatteren syntes, at det var helt åndssvagt at sejle så langt i så lille en båd.

Og har man en travl hverdag, bliver det ikke nemmere: 

- Jeg har masser grunde til i øjeblikket at sidde hjemme og ærgre mig over, hvor besværligt det hele er. Ikke kun med halvårlige nedlukninger pga. corona, men også på grund af alle andre ting som begrænser min eventyrslyst: Huslån, job, økonomi, vejr, skole… Ja, du kender det sikkert selv.

- Med min lille motorbåd Mini Lisa ville jeg også undersøge, om det er muligt at få eventyr samtidigt, som jeg lever i hamsterhjulet med madpakker, tidlige morgener og regnvejr på ruden.

- Det er muligt!

Ikke alene lykkedes det Thomas Veber at komme af sted på sin tur sidste efterår, han har også skrevet en bog om det, som han forventer vil udkomme i februar. 

- Turen foregik i tre etaper: En med min kusine, en med min teenagesøn og en med en ven. Vi sejlede ned gennem Europas floder og kanaler på jagt efter eventyret i min 17 fods motorbåd Mini Lisa. Målet var at smide anker i Middelhavet, men også at bevise, at der er lige så mange oplevelser at få på kanaler, som der er ude på havet, siger Thomas Veber.

Bogen på 268 sider kan bestilles via linket her.