fbpx

Foredrag: En familie på jordomsejling i corona-tid på godt og ondt

Midtvejs i deres Jordomsejling er familien Bækholm Ørnebjerg kommet til Danmark og inviterer til en fortælling om deres tur Jorden rundt.

Nu kan du møde en dansk sejlerfamilie, som for to år siden stævnede ud fra deres trygge liv i Danmark for at opleve verden fra søsiden. Troels, Sanne og datteren Sally Lou, som dengang var bare tre år - sejlede til Marokko, videre over Atlanterhavet til Caribien, Los Rocques, Galápagosøerne og videre til Fransk Polynesien midt i Stillehavet.

Hvordan sådan en tur spænder af for en familie på tre kan du høre om den 24. juni, hvor der er sat omkring 100 stole frem i HIIT Studio Hals lokaler i Sydhavnen. Familiens første foredrag bliver afholdt i Svendborg, men er allerede udsolgt.

Under foredraget vil der blive vist billeder fra de fantastiske steder, familien har oplevet og man vil høre om deres erfaringer på godt og ondt; hvordan man takler en verden med corona, om hjemmeundervisning, have gæster om bord og hvordan man bevarer kontakten til dem derhjemme.

Hvor: HIIT Studio Hal 2. Teglholmsgade 27, 2450 København
Tid: 24. juni 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetpriser: 150 kr.

Tilmelding via linket her
N.B. Der skal fremvises coronapas eller negativ coronatest.