I aften: Bubber og Villum til søs

Related Articles: Vi følger Bubber på sommertur

Programserien "Bubber & Villum til søs" har premiere i aften fredag d. 26. marts på DK4. Her kan man i tre afsnit følge tv-værten Bubber og skuespilleren Tomas Villum på en 10-dages rundtur i Det Østjyske Øhav.

På togtet kommer Bubber og Villum bl.a. andet forbi Horsens, Juelsminde, Hjarnø, Endelave og Tunø. Her er de rundt at besøge de lokale seværdigheder, spisesteder og erhvervsdrivende - og får sig en snak med øboerne om det helt særlige ved det østjyske ø-liv.

Om baggrunden for at lave "Bubber & Villum til søs", siger direktør ved Destination Kystlandet Helle Bertold Rosenberg:

Vi håber at programmet er med til at sætte fokus på vores fantastiske øer og havne her i området, som vi har døbt 'Det Østjyske Øhav'. De er alle skjulte perler, med hver deres stemning og udbud af sjove, skæve og fantastiske oplevelser, som bare venter på at blive opdaget. Det er også derfor, at vi har lavet Verdens Mindste Krydstogt, der blandt andet går til Endelave og Tunø, og tager på sin første testtur her til maj.

Bubber og Tomas Villum har begge sejlet hele livet, og har derfor oplevet det meste af Danmark fra søsiden. Alligevel blev Bubber overvældet af den imødekommende atmosfære, der mødte dem rundt på de østjyske øer.

– Om sommeren er Danmark fantastisk, og det er et privilegie som sejler at komme rundt og opleve vores land, der er skønt alle steder. Dog tog det østjyske mig fuldstændigt med storm! Vi mødte kun gæstfrihed og åbne arme - og var så heldige at opleve den helt unikke ånd, der hersker ude på øerne, hvor man står på spring til at hjælpe hinanden. Det var helt særligt, siger Bubber.

I programmet over tre aftenener besøger de to venner lokale virksomheder som Hjarnø Camping, Nordisk Tang, Juelsminde Fisk og Havnens Café & Isbar

Programmet er sponsoreret af Destination Kystlandet, med støtte fra Horsens Marina og BilkaToGo.