fbpx

Danske jordomsejlere åbner skattekisten

Inkluder i Newsletter: Ja

Hvordan er det at møde en storm i Middelhavet? Eller at runde Kap Horn i en lille sejlbåd? Kan man sejle over Atlanten med sine børn? Er der gangstere i Caribien? Hvis du nogensinde har mødt en jordomsejler? Ved du, hvor mange oplevelser de har, og hvor mange gode historier, de kan fortælle?

I bogen "Mod Horisonten" åbner en række danske forfattere og langturssejlere for skattekisten af spændende, inspirerende og fascinerende historier fra de syv have.

Caribien er befolket af venlige og hjælpsomme mennesker. Langturssejlere har i årevis udforsket det turkise vand og de hvide strande. Men Caribien blev i sidste uge voldsomt ramt af orkanen Irma.

Vil hjælpe ofre fra Irma

På Barbuda og St. Martin skønnes det, at 95% af alle huse nu er ødelagte af orkanen Irmas raseri. "Mod horisonten" er en inspirerende bog fyldt med saltstænkte historier fra verdenshavene. Forfatterne bidrager til bogen uden betaling. Layout, tryk, forside, korrektur, redaktion og distribution kommer til med sponsorhjælp. Overskuddet fra salget går til at hjælpe lokalbefolkningen i de ramte områder med at opbygge sit samfund igen.

Idémanden bag bogen er forfatter, freelanceskribent og langturssejler Thomas Veber, aktuel som sejlerfaderen i svenske SVT's tv-program “Familier på eventyr”. Det er mindre end et halvt år siden, at familien Veber sejlede med "Anna Lisa" i det nordlige Caribien.

Når bogen kan købes, bringer vi yderligere.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *