fbpx

Oceans of Hope på sommertur - kom om bord!

Oceans of Hope er draget på sommertogt rundt i Danmark. Besætningen består af sejlere, der har været med på jordomsejlingen 2014-2015. I alt 21 sejlere fra Canada, USA, England, Tyskland og Danmark er med om bord i løbet af togtet, hvor der typisk er seks besætningsmedlemmer med om bord ad gangen.

Togtet varer frem til den 13. august 2017, og tanken har været at besøge hjemsteder for en del af besætningen om bord. Det gode skib kommer vidt omkring, fra starten i Skovshoved via Sønderjylland, det Sydfynske øhav, øerne i Kattegat, Limfjorden, Nordsøen, Skagerrak, Aarhus og retur til Skovshoved. – i alt 21 stop undervejs på ruten.

20046706 1913032315622546 3493613693403010141 n

Mikkel Anthonisen, Jens Als Andersen og Thomas Keller om bord på Oceans of Hope.

Christina Engstrøm på 45 år er om bord og opfordrer folk til at lægge vejen forbi Oceans of Hope, hvis båden kommer forbi et sted i nærheden af, hvor du bor: "Der er rig mulighed for at komme i kontakt med folk og udbrede budskabet om, hvordan man, vi, du og jeg kommer ud i verden, ind i livet". Christina Engstrøm har Sclerose, en diagnose hun fik tilbage i 1995. Om bord på en båd føler hun sig fri og glemmer for en stund sygdommen, der har indvirkning på hendes dagligdag.

Kom om bord

I skrivende stund er Oceans of Hope på vej ud af Isefjorden efter at have besøgt Holbæk. Sejlplanen ser således ud (med forbehold for vind, vejr og ændringer undervejs): I Aabenraa (21.-22. juli), Svendborg (28.-30. juli), Thyborøn (4.-6. august) og Aarhus (10.-12. august). Besætningen om bord vil lave events og Taster-sails, som de også gjorde under jordomsejlingen. "Vi inviterer mennesker med Sclerose på en sejltur, og andre interesserede til at komme om bord til en snak og en rundvisning", lyder det fra besætningen.

Her fra redaktionen ønsker Oceans of Hope og hele besætningen en god tur rundt i sommer Danmark - og vi håber inderligt, at vejrguderne snart vil give os noget rigtig sommer.
★ Tursejlads

★ Undgå grundstødning på sommerturen

Kapsejlads

EM amok - hele fire nye starter denne uge

Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?