fbpx

Testede udstyr i det Arktiske Norge

I vinteren 2016-17 var en 11 meter lang Jeanneau Sun Fast sejlbåd med navnet "Barba" på ekspedition i fire måneder i det arktiske Norge. Under ledelse af marinebiolog Andreas B. Heide, og en international besætning, sejlede Barba ud fra den norske by Stavanger med kurs mod den ydre skærgård i Tromsø-området. Her i pakisen, som omgiver Nordpolen, kom besætningen helt ind på naturen og dokumenterede spækhuggerens ekstraordinære verden med tusinder af individer samlet i det iskolde nord.

34 Barba no barbaboat

Bdrrr det ser koldt ud.

Svigtede ikke

Efter sin hjemkomst har Andreas rost B&G instrumenterne med ordene: “Det kompromisløse design og funktionaliten i B&Gs navigationselektronik var uvurdelig for sejlads i pakisen, som omgiver Nordpolen. Denne ekspedition betød, at vi måtte stole på elektronikken om bord, og B&G udstyret svigtede aldrig”.

B&G Elements er første led i serien af B&G Elements. I nedenstående fire minutters video og et udvalg af fantastiske billeder fortælles der om udfordringerne ved at operere i et ekstremt og uforudsigeligt miljø sammen med natures betagende skønhed under disse barske forhold.