fbpx

På jagt efter et spændende sommerjob? Göta Kanal søger sluseværter

Inkluder i Newsletter: Ja

Mange danske er vilde med at sejle på Göta Kanal i Sverige. Til de mange sluseanlæg søger Göta Kanal netop nu sæsonmedarbejdere, der har lyst til at arbejde som slusevært i højsæsonen. Et roligt og afveklende arbejde, der for det meste foregår udenfor, hvor man møder mange forskellige mennesker i løbet af en dag. Som en slags bonus kan man jo nyde den storslående svenske natur og sommeridyl.

Som slusevært har du ansvaret for sikkerhed, service og at gæsterne får en positiv helhedsoplevelse med at sejle på kanalen. Du bliver placeret ved en eller flere sluser/broer langs kanalen, hvor du har ansvaret for at åbne/lukke slusserne. Derudover skal du selvfølgelig kunne regulere vandniveauet og samtidig holde øje med bådene, og hvilken retning de skal. I samspil med dine kollegere finder i en måde, så det hele "flyder" bedst muligt.

IMG 7338

Hver sommer er over 100 unge mennesker ansat ved sluserne på Göta Kanal. Netop nu søger man til den kommende sæson. Foto: AB Göta kanalbolag

Du ønsker at hjælpe gæsterne med at få en god oplevelse på kanalen - og du er en god ambassador for Göta Kanal. En tidligere ansat fortæller: "Det er et utroligt godt sommerjob, der findes måske ikke et bedre. Det er cool at være ude og møde dejlige mennesker". Göta Kanalbolag tilbyder et anderledes sommerjob, og det er et krav at du kan forstå svensk og forstå/tale engelsk - andre sprog er et plus.

Sommerferiejobbet tillbydes i perioden den 12. juni til 16. august 2017. Dog med mulighed for forlængelse fra den 17. august til 29. september. Sidste ansøgningsdag er den 29. januar - ansøgninger gennemgås løbende, så søg nu, hvis du er på udgik efter et anderledes maritimt sommerferiejob.

Se mere her.