fbpx

Tips til en god sommer

Kom på forkant med disse råd, der vil gøre livet til søs og i havn nemmere. Sæsonen er startet og lige om hjørnet venter måske en længere sommerferie eller forlænget weekend i båden.

Vi har her samlet en række råd, der gør det lettere at nyde livet om bord. Det er lige fra at fortøje sikkert i fremmed havn til at huske solcremen. For at alle om bord skal nyde det, er det vigtigt, at man får afstemt forventninger og ønsker. Nogle er til lange distancer, mens andre er tilfredse med blot at besøge nabohavnen. Der er mange forskellige slags sejlere – nogle elsker at opdage nye steder, mens andre finder nydelse i at besøge velkendte havne igen og igen. Ingen af delene er bedre end det andet.

Tips til en god sommer

Hvor om alt er, så er det vigtigt at tage en beslutning udfra vejrudsigten, der kan give en indikation på vejr- og vindforhold. Måske er udsigten til at banke i bølger i flere timer ikke så attraktivt som en frisk halvvinds sejlads? Skipper har dog altid det sidste ord – men det skader jo ikke at lytte til besætningen.

Læs alle sommertips i juni udgaven af Bådmagasinet. Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter".

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det, kan du tegne et online årsabonnement for 499 kroner her. Du kan naturligvis også få leveret Bådmagasinet direkte i din postkasse, køb trykt abonnement her (der findes flere at vælge i mellem).

Begge abonnementstyper giver adgang til:

  • De 12 næste numre af Bådmagasinet online. (leveret direkte i din postkasse ved trykt abonnement). Hente Bådmagasinet til tablets (iPad eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen
  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online-arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (80 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65% på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe denne ene artikel, kan du også gøre det her på sitet.

Køb artiklen - "Tips til en god sommer". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.Seneste nyheder

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?