fbpx

Se 9 små spændende tursejler pjecer

Inkluder i Newsletter: Ja

Danske Tursejlere har med støtte fra Friluftsrådet taget initiativ til at skabe en række små pjecer og sejlads til områder rundt omkring i Danmark.

Pjecerne er baseret på artikler, som tidligere har været bragt i ”Tursejleren”, som midtersider, og som medlemmerne har kunnet tage ud.

Nu ligger alle de nye pjecer online på Danske Tursejleres hjemmeside ligesom du under artiklen finder direkte links til alle pjecerne, som beskriver en række spændende udfordringer og tilbud til tursejlerne, som Danske Tursejlere forventer kan give inspiration til mange spændende oplevelser på din tur rundt i Danmark.

Serien omfatter indtil nu 9 små pjecer, og Danske Tursejleres forretningsfører Leif Nielsen fortæller, at der kommer flere til, efterhånden som artiklerne har været bragt i organisationens medlemsblad Tursejleren.

Danske Tursejlere har på denne måde fået skabt et helt nyt initiativ for tursejlere, som kan være med til at skabe større viden og interesse om populære tursejlads områder i Danmark.

Samtidig har Danske Tursejlere fået skabt merværdi for sine medlemmer og dermed medlemskabet af foreningen, som igennem mange år har mærket medlemsfremgang.

Pjecerne er støttet med Tips- og Lottomidler fra Friluftsrådet, hvor Danske Tursejlere er medlem.

Klik her for at få inspiration til næste års sommertur:

Sejleroplevelser ved BORNHOLM

Sejleroplevelser ved FJORDLANDET

Sejleroplevelser ved ISEFJORDEN

Sejleroplevelser ved KØBENHAVNS HAVN

Sejleroplevelser ved LIMFJORDEN ØST

Sejleroplevelser ved LIMFJORDEN VEST

Sejleroplevelser ved MARIAGER FJORD

Sejleroplevelser ved ODENSE FJORD

Sejleroplevelser ved SMÅLANDSFARVANDET VEST