fbpx

Dragonfly vakte opsigt i Skærgården

Inkluder i Newsletter: Ja

De beundrende blikke var ikke kun fordi en Dragonfly i sig selv er en smuk båd, men fordi der her var hele to af slagsen, og så på én gang, og fordi omstændighederne med sommer og sol og glade mennesker ombord, uden tvivl har inspireret mange af de tusindvis af sejlere, der denne sommer valgte at holde ferie i Skærgården.

Dragonfly chef og indehaver Jens Quorning sejlede med frue og to børn i en 32'er, mens datter og svigersøn sejlede den én tand mindre 28'er. Mens traditionelle kølbåde forsigtigt sneg sig ind til klipperne for at hoppe i land fra en høj stævn, blev de to Dragonfly uden tøven lagt med siden til, så man kunne vade direkte ind på klippen med grill, køletaske og hvad der ellers hører sig til.

218

Altid godt med lidt 'legetøj' med på turen. De oppustelige SUP-bords er blevet mega populære denne sommer. Go' motion, og samtidigt sjovt. 

Som noget nyt, havde Team Quorning valgt at tage to oppustelige SUP-bords med på tur, og trimaranerne var dårligt lagt til klippe, før end der aktivt blev stand up padlet rundt mellem øer og skær, og også badet og fisket fra dem. Jens Quorning fortæller:

"De to SUP boards er blevet brugt flittigt hele sommeren, ikke kun som legetøj eller motionsredskab, vi har også brugt dem som alternativ for gummibåd og motor for at sejle på indkøb, som for eksempel ude ved Kæringøen, hvor vi lå fredfyldt ved klipperne i behørig afstand havnen, men på SUP nemt kunne padle ind med en rygsæk og en indkøbsseddel. Og vi har jo masser af stuveplads i de tre skrog, så vi tager gerne legetøj med på ferieturene".

Flot så det ud – også da de to Dragonflys næste dag satte sejl og strøg med dobbelt kølbådsfart til feriens næste destination.