fbpx

Nauticat træf i Rungsted havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er den Danske Nauticat Club, der er vært ved sammenkomsten som bliver både festlig og fornøjelig. Det er et flot skue med de mange Nauticat både, der oftest har signalflagene hejst til denne festlige sammenkomst.

Formanden for Nauticat Club Danmark, Peter Wolf udtaler til Bådmagasinet: "Vi bliver i hvert fald 30 både fra Danmark, Sverige og Norge. Vi ved endnu ikke, hvor mange Nauticat både, der kommer fra Finland. Allerede nu har mange af deltagerne planlagt besøg på hinandens både i forbindelse med træffet. Det er rart at se, hvordan det sociale betyder noget, og selv glæder jeg mig til weekendens træf".

Kom om bord på en nauticat

Nauticat er en flot og velsejlende og meget rummelig båd der kan sejles i alt slags vejr. Den kan sejle lige godt for sejl og for motor, og produceres i Finland. Nauticat fås fra 32 fod og helt op til 52 fod. Har man lyst til at opleve og komme om bord på en Nauticat, holdes der åben båd lørdag den 21. juli 2012 fra 10.00 til 12.00 i Rungsted Havn.

Peter Wolf fortæller: "Der er kommet en tradition for at de forskellige bådejere i forbindelse med træffet holder Åben båd. Det vil sige, at man kan komme på besøg på de andre Nauticat både. Se nye løsninger, forskellige indretninger eller bare få sig en hyggelig snak. Det er normalt, at man bliver budt på forskellige slags snacks om bord på bådene. Hvis man er interesseret i at opleve forskellige Nauticat sejlbåde, er det blot at møde op i Rungsted Havn mellem 10-12 på lørdag".

Program Nordisk Nauticat Træf, Rungsted Havn

Fredag den 20. juli

Ankomst. Bådene fortøjes dels ved ShipShape og dels på gæstebroen ved restaurant Nokken.

• 17:00 - Velkomst på arealet ved ShipShape

• 18:00 - Grillen tændes.

• 19:00 - Grillfest – tag mad og drikke, borde og stole. Grill og spising foregår ved ShipShape.

Lørdag den 21. juli

• 08:00 - Fælles morgenmad på restaurant Nokken.

• 10:00 – 12:00 Åben båd

• 15:00 - Afgang mod stationen for transport til Bakken, mødes ved ShipShape.

Søndag den 22. juli

• 09:00 - Fælles morgenmad på restaurant Nokken. Kort tale, tak for i år m.v.

• 11:00 - Fri manøver, hjem sejlads, ferie etc.