fbpx

Sommerferie-sejlads i det græske øhav

Inkluder i Newsletter: Ja

Sidst på august sætter sejlerskolens to ejere Niels og Ann kursen mod Grækenland, hvor de skal sejle rundt med feriehungrende danske sejlere. Sejladserne komme til at foregå i det græske øhav. Nærmere betegnet det Ioniske hav, hvor man finder skønne øer som Lefkas og Zakynthos.

Intet krav om sejlererfaring

Niels og Ann er skipper på hver deres båd. Der er ingen krav om sejlererfaring for at kunne deltage på ferieturene. Niels fortæller: "Mange af vores deltagere har båd i forvejen. De vil gerne prøve kræfter med at sejle i udlandet, men er usikre på regler, søkort og andre lokale faktorer. Vi har den nødvendige erfaring og kender området, hvilket gør, at vores deltagere kan slappe af og nyde ferien".

IMG 8532

Det gælder om at slappe af og nyde ferie ombord

{redmod}Eventyret kan begynde

Der sejles i to Bavaria 44, hvor alle om bord får hver deres kahyt. Par bor naturligvis i samme kahyt  - enlige stuves ikke sammen i en kahyt, men får hver deres. Det skal være muligt at have lidt privatliv om bord. Bådene står klar ved ankomsten, så eventyret kan begynder med det samme.

 DSC0120

Det græske øhav er en smuk oplevelse

"Da vi har to både, giver det os mulighed for at sammensætte folk, så der bliver en god stemning blandt vores deltagere. Det sociale liv om bord er en del oplevelsen, så det er vigtigt at bådens besætning kan sammen. Typisk er vores deltagere par eller enlige fra 40 år og opefter. Vi prøver at sammensætte den bedst mulige ferie for vores deltagere. Nogle vil gerne sejle langt, mens andre mere er til små stræk med mange stop undervejs. Vi prøver så vidt muligt at tilgodese alle, så længe det er muligt og sikkert", fortæller Niels.

Springbræt til at kunne leje båd i udlandet

"Vi har et stort lokalkendskab, der bevirker, at vi kan spare folk for nogle dårlige oplevelser, sammenlignet med hvis de valgte selv at begive sig ud i området", slutter Niels. Nogle deltagere bruger Svendborg Sejlerskoles sommerferiesejladser som et slags springbræt til selv at kunne at kunne leje båd i udlandet.

Du finder Svendborg Sejlerskoles program for 2012 her.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *