Trim bådens el-system

Trim bådens el-system

Bådens el-system skal også være trimmet og i form med veldimensionerede, velafmærkede kabler og ledninger, sikker landstrøm og sikringer. Brug vinteren til et tjek inden næste sæson.

Næsten alle både er spækket med elektronik og elektrisk udstyr. Derfor skal bådens elektriske system være dimensioneret til det store forbrug og samtidig kunne overleve og fungere i bådens barske miljø med fugt og salt.

Det stiller krav til f.eks. samlinger, kabler og ledninger, for korrosion i samlinger eller for småt dimensionerede kabler giver stor modstand i kabelføringen. Det kan medføre, at udstyr med højt forbrug som f.eks. køleskabe, ikke fungerer korrekt, og kan i værste fald få kompressoren til at brænde sammen. Et defekt og ikke sikret el-system kan også starte en brand om bord.

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2011

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer