Slidte hænder og gode oplevelser

Her kan du købe og læse Slidte hænder og gode oplevelser. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Slidte hænder og gode oplevelser

Nordisk Sejlads: 12 unge fra tre lande – en tomastet skonnert – og 10 dages sejlads til tre havne i Danmark, Sverige og Norge. Maja Høy på 17 år fortæller her om sine oplevelser om bord på den tomastede skonnert Brita Leth.

Nordisk Sejlads 2017 startede i Aalborg og jeg havde fået plads som gast på den to-mastede skonnert, Brita Leth, der i år var ”venskabsskib” på sejladsen. Det indebærer, at der er 12 unge 15-17 årige om bord, fire fra Danmark, fire fra Sverige og fire fra Norge. Et udgangs-punkt, der betød, at vi ikke kendte hinanden på forhånd. Og at vi de første par dage ikke havde nogen anelse om, hvad alle de nordiske ord, de andre sagde, mon betød.
Sejladsen startede en af de første dage i juli. Jeg kom en dag efter de andre, da jeg var nødt til at sove Roskilde Festival ud af systemet, før jeg kunne håndtere en kapsejlads på et stort sejlskib.
Lige efter, jeg var ankommet, var der frokost, og åh nej, stadig akavet stemning på trods af at de andre havde været der et helt døgn.

Pris: 20 kroner / 7 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Slidte hænder og gode oplevelser
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer