Skibet der ikke ville hjem

Her kan du købe og læse Skibet der ikke ville hjem. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

”Der er så smukt og velsignet hjemme i Danmark. Du kan komme på land, så vi kan pudse, male og sminke dig og se på hele din motorik. Det vil være den rene foryngelses og forskønnelseskur”. Som en stolt svane driver hun rundt i det klare, lune vand med de farvestrålende fisk og koraller under sin bug uden at mærke, at årene ruller afsted, og at hun langsomt ældes. Hun knejser stadig med nakken og strækker sin lange hals, så man kan se de kridhvide dun langs siden og sætter sine flyvefjer op, når vinden stryger hen over havet.

Pris: 15 kroner / 6 sider. Kilde: Bådmagasinet 09-2016.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Skibet der ikke ville hjem
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer