fbpx

De unge klar til endnu en tørn

Inkluder i Newsletter: Ja

Youngsters: Den 9.-12. juli er der igen Camp for Youngsters, hvor styregruppen af unge sejlere har taget det bedste fra Horsens med videre og krydret det med alt det bedste som Oure kan.

Inden længe går det løs på Oure og der er et line-up der uden tvivl kan gøre en hver forældre misundelige. Desværre, denne camp er kun for de unge.

Siden sidst
Første camp i Horsens blev en stor succes med 70 deltagere, alt fra de OL-ambitiøse til unge der aldrig havde sejlet før. Den første Youngsters camp var præcis det som projektet fra starten var tiltænkt. Som del af Horsens campen var der udtagelse til at sejle med i 2. division i Sejlsportsligaen, og de har nu været af sted til både stævnet i Frederikshavn og Kerteminde. Det har været en stor succes med de to nye hold i 2. division, og seneste kom Youngsters holdet endda på podiet da de sejlede sig til en flot 3. plads til 2. stævne i Kerteminde.

Det bedste fra sidst
Holdet bag Youngsters har brugt al den feedback de fik fra Horsens, der bl.a. gik ud på niveau-forskellige, program, afveksling og ageret på det. Det har ikke været nemt, men det er det som Youngsters er skabt for. Camps på de unges præmiser og derfor skal vi også være super omstillingsparate, siger Ditlev Leth der er en af de unge der er med i styregruppen. Han siger at det de bl.a. har medført at vi når omkring mest muligt sejlads, på de få dage der er. Deltagerne kommer forbi langturssejlads i bedste ”Volvo Ocean Race” stil, trim og fart med egne instruktører i J/70’er, best practice og ligaudtagelse for hhv. Sejlsportsligaen men også til den aller første udgave af Youth SAILING Champions League.

Flere gengangere med også nye om bord
Der er flere gengangere på tilmeldingslisten til Oure campen, og samtidig er der er også flere klubber også begynder at bruge Youngsters som et værktøj til at aktivere, fastholde og udvikle ungdomssejlerne. Aarhus Sejlklub er med på Oure ligesom de var i Horsens. Det lyder fra Torben Freund, som er initiativtager på Youngsters i Aarhus Sejlklub at ”I Aarhus Sejlklub er vores sejlere og klubben meget begejstrede for Youngsters. I løbet af foråret lykkedes det at aktivere 8 sejlere (15-18 år) som ellers ville havde meldt sig helt ud af sejlsporten. Et stærkt initiativ for de sejlere som ikke helt ved hvad de skal efter deres jolle-karriere eller som gerne vil blive bedre til at sejle kølbåd, og endda med målrettet fokus for at deltage i Sejlsportsligaen. Efter en fantastisk oplevelse af kun én deltager fra Aarhus Sejlklub i forårets "Youngsters camp" i Horsens sender vi nu 4 af sted for at kunne tage nytte af det intense træning og ikke sidste for at udvikle de sociale kompetencer hvad angår team samarbejde."

Detox efter Roskilde
For de unge der kommer lige fra Roskilde Festival vil Oure Campen blive den rene detox for krop og sjæl. Det euforiserende vil ikke være procenter – men masser masser af fysisk aktivitet, sejlads og fællesskab – der skal bare smadres igennem…Læs alkoholpolitikken her 

Kender I nogen potentielle Youngsters derude som endnu ikke er tilmeldt campen kan de stadig nå det via dette link









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *