fbpx

Sailing Champions League: Optakt til det ultimative klubstævne

Inkluder i Newsletter: Ja

32 Teams fra de europæiske sejlklubber er ved at ankomme til Sardinien - nærmere betegnet Porto Servo på nordspidsen af øen, hvor det ultimative klubstævne Sailing Champions League starter på fredag.

Tre teams repræsenterer de danske farver. Frederikshavn som vinder af Sejlsportsligaen 2016 kvalificerede sig i St. Petersburg, samt henholdsvis Hellerup Sejlklub og KDY, som hver især kvalificerede sig ved kval-stævnet som blev sejlet med sne på bjergtoppen i St. Moritz, Schweiz.

Der er noget ved at vinde

Imponerende hvad Frederikshavn Seahawks har fået ud af deres liga-sejr tilbage i 2016.

For få uger siden fik teamet stillet en sprit-ny Club Swan 50 til rådighed i Nord-Stream-Race. 14 dages havkapsejlads fra Kiel til St. Petersburg, over København og Stockholm, og nu skal teamet så til Sardinien, hvor sejlklubben Costa Smeralda ikke er helt så ringe sted at besøge.

Det kan være det er samme årsag der ligger bag indsatsen her i 2017 - for i den netop overstået weekend, ja der vandt Frederikshavn jo som bekendt Sejlsportsligaen igen, og kan med stor sansynlighed se frem til samme super fede oplevelser næste år.

Jooo - der findes fede præmier i sejlsport - du skal bare deltage i Sejlsportsligaen, og slutte blandt de fire første, så får din klub også chanchen... 

Se her, hvem de tre danske teams skal møde på Sardinien: 









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *