fbpx

Liga: Frederikshavn startede som de sluttede i 16 - øverst på podiet

To point til sølvet, og yderligere et sølle point mellem sølv og bronze, det hvar hvad der skilte podieplaceringerne efter 11 sejladser ved årets førstet Sejlsportsligastævne, som blev afviklet i Struer.

De forsvarende Liga-mestre fra 2016 Frederikshavn Seahawks med skipper Søren Braad Steen, Kris Houmann, Rasmus Melsen og Rasmus Damsgaard om bord startede altså 2017 sæsonen hvor de slap 2016 - øverst på podiet, og det var faktisk nordjydernes tredje sejr i Ligaen, idet holdet faktisk vandt de to sidste stævner i den forgangne sæson - ganske imponerende. 

Tæt afgørelse

Selv om Frederikshavn Seahawks havde været ganske suveræn med hele 6 førstpladser gennem stævnet, ja så var det tæt forfulgt af Kerteminde4ever, der med en stærk afslutning kunne præstere samme sejrsrække, og det hele sluttede altså med ganske få points forskel i toppen. Andenpladsen var Kertemindes bedste præstation i Sejlsportsligaen indtil dato, og klubben sluttede et point foran KDY Sharks, så der var spændning til det sidste i Struer.

For KDY Sharks blev især sidste sejlads ganske afgørende. En femteplads ud af de seks startende kostede et trin ned af podiet, som de dog formåede at blive stående på. 

En yderst flot weekend i Struer, og en rigtig god start på årets Ligastævner, og det havde Tvmidtvest også luret. Den lokale tv station havde fundet vej til årets første Ligastævne, og var på vandet, som der kom dette fine indslag ud af:

Kommende weekend, fra den 27.-28. maj sejles der 2. div, også i Struer, hvorefter 1. Div. igen lægger fra land i Brejning den 17. til 18. juni.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *