fbpx

Er du Sejlsportsligaens nye supersælger?

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlsportsligaen optrapper jagten på sponsorer. Det sker via en nyoprettet stilling, hvor opgaven bliver at sælge ligaidéen til nye kommercielle partnere.

Alt i mens Sejlsportsligaen holder sommerpause frem til de næste to stævner i Thisted til august, bliver der arbejdet på de indre linjer med at styrke det kommercielle fundament bag ligaen. Som led i dette opretter Ligaforeningen en ny stilling, hvor hovedopgaven bliver at sælge ideen om Sejlsportsligaen over for nye kommercielle partnere.

Vi søger en dynamisk sælger, som i tæt samarbejde med mig skal være med til at sikre det fremtidige økonomiske grundlag for at drive Sejlsportsliga i Danmark”, forklarer ligaprojektleder Peter Wolsing og fortsætter: ”I Tyskland sidder en hel stab og arbejder udelukkende med Segelbundelsligaens kommercielle aktiviteter. Også i Danmark er vi nødt til at trappe op, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at skabe et tilstrækkeligt bredt og attraktivt tilbud, der kan imødekomme sponsorernes individuelle ønsker og behov. Jobbet rummer store udfordringer. Ingen tvivl om dét. Til gengæld vil jobbet også kunne være et formidabelt afsæt til en karriere inden for salg og markedsføring”, siger Peter Wolsing.

Se jobopslaget her









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *