fbpx

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlsportsligaen vender efter en pause på tre uger tilbage, denne gang som en del af Sjælland Rundt Sailing Week. I løbet af ugen i Helsingør forventes omtrent 1.200 sejlere til byen på toppen af Sjælland, for at deltage i de mange forskellige kapsejladser. Sejlsportligaens 1. division åbner ballet d. 10.-11. juni.

Lige uden for havnen
Sejlsportsligaen gæster Sjælland Rundt Sailing Week den kommende uge, hvor banen ligger på vandet lige ud for nordmolen. Det giver tilskuerne en fantastisk udsigt over sejladserne, og mulighed for at mærke spændingen helt tæt på. På molen er etableret en hyggelig og festlig sejlerlounge, og sejladserne bliver krydret med livespeak fra udsigtsplateauet. Alle er velkomne til at komme og nyde de aktionprægede sejladser.

Tæt i toppen
Efter et tæt og spændende løb ved det seneste stævne i Svendborg, hvor Roskilde, Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub (KAS) og Bandholm kæmpede om førstepladsen, formåede Roskilde at løbe med sejren. Tre uger er passeret siden da, og meget kan være ændret siden sidst. Holdene har fået mere træningstid, og de nye farvande byder på andre vind- og strømforhold. 

Manges øjne hviler naturligvis på holdene, der sluttede i toppen i Svendborg. Mon ikke der bliver justeringer i den samlede tabel?

Skipper for KAS Flow, Henrik Koefoed Søgaard, udtaler til pressen:

"Det gode resultat i Svendborg kom lidt bag på os. Vi havde mere beskedne forventninger inden stævnet, og tager ikke til Helsingør og forventer en gentagelse. Hvis vi når vores generelle målsætning om; at være skarpe i alt, hvad vi gør; at hele tiden forbedre os på de "små detaljer"; og at have det sjovt undervejs, så er vi tilfredse og må så se, hvor langt det rækker."

KAS endte på en samlet 4. plads sidste sæson.

Nuværende top-3 i Sejlsportsligaen 1. division:

1.      Roskilde Sejlklub             – 1 point

2.      KAS Flow                        – 2 point

3.      Bandholm Sejlklub          – 3 point









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *