fbpx

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Inkluder i Newsletter: Ja

Med 9 flights til 2. div., en søndag der bød på rent champagnevejr og en top tre der var á point, kun afgjort med antallet af førstepladser, var tredje stævne en gennemført succes. Stævnet havde alt hvad der var brug for, undtaget vind om lørdagen der havde flere udsættelser. Afgørelsen faldt i sidste sejlads, da holdene lå meget tæt og med kun få point fra toppen ned til top-5.

Borgmester, Bo Hansen åbnede stævnet
Med en Borgmesteråbning i høj sol og blå himmel, startede dette tredje stævne for 2. division i Svendborg Sunds Sejlklub, på bedste vis. Med en beliggenhed der slår de fleste andre sejlklubber, var det svært ikke at smile. Med 9 både til start var startlinjen tæt pakket, og de mange hold var klar efter en lang sommer. 

Lørdag med udsættelse
Vinden lørdag bød, som de fleste steder i landet denne weekend, på store udfordringer, mest for baneholdet der kæmpede for at finde en stabil vind der var god nok at sejle på. Det lykkede at gennemfører fire flights, men med flere afbrydelser. Det var en tiltrængt badepause for de mange hold, der var fanget på land og vandet. 

Med mange lokale hold og wildacard til start, var spændingen stor. Ville nogle af wildcard holdene kunne sejre over de vante hold? Det skulle vise sig ikke at ske, men derimod var det nogle af de nye hold fra sæson 2022, som gjorde deres entre på podiet.

Sejlads når det er allerbedst
Faaborg Falcons blev udfordret hele weekenden, holdene lå meget tæt, men Faaborg endte til sidst med fleste førstepladser og nok til at tage sejren hjem. 23 point, 4 første pladser! Laust Castor Lund fortæller om stævnet og deres sejr ”det har været et super stævne i Svendborg Sund. Det er selvfølgelig altid fedt at kunne stå her som vindere, men uanset hvordan det var gået, så var det svært ikke at nyde konkurrencen på vandet, de fede vindforhold der skabte udfordringer og spænding, og de fantastiske omgivelser i solrige sydfyn. Stævnet har været en gennemført succes, både på vandet og til lands, for os sejlere men bestemt også for tilskuere. De kunne få lov til at nyde vejret med sejlsport, når det er allermest spændende og seervenligt.” 

Top tre blev som følger:
#1 – Faaborg Falcons, 23 point

#2 – Aalborg Sejlklub, 23 point

#3 – Dragør Sejlklub, 23 point

Se den fulde resultatliste på SAP her. 

Se alle foto fra stævnet på Sejlsportsligaens FB-side her