fbpx

Sailing Champions League: Årets vinder fundet efter gyserafslutning

Inkluder i Newsletter: Ja

To danske klubber har de seneste dage deltaget i klubbernes ypperste mesterskab - Sailing Champions League, hvor Roskilde og Sønderborg repræsenterede Danmark i Travemünde Tyskland, sammen med yderligere 34 teams.

Roskilde nåede det forjættede land, og sejlede sig i Final4 - hvor den klub som først fik to sejre kunne løfte pokalen. Udover Roskilde, så var finalen repræsenteret af hold fra Tyskland - Norddeutscher Regatta Verein, Finland - Åländska Segelsällskapet og Schweiz repræsenteret af Regattaclub Bodensee.

Tyskland gik ind i finaleserien med én sejr for at vinde de indledende, og behøvede derfor 'kun' at vinde en af finalesejladserne før den samlede sejr var i hus. Men efter tre sejladser havde alle én sejr, og fjerde sejlads skulle dermed blive den afgørende - mere spændende kunne det simpelthen ikke slutte...

Uhyggeligt tæt
En mega tæt dyst, hvor føringen skiftede mellem Tyskland, Finland og Danmark, sluttede med Tysk sejr, og der var virkelig tale om de berømte marginaler. Afgørende blev gate-rundingen, hvor Roskilde valgte modsatte mærke end Tyskland og Schweiz. De to klubber var stukket en smule på andet opkryds, og det lykkedes desværre ikke for Borch Racing, som repræsenterede Roskilde/Danmark, at hente de par bådslængder da Tyskland gik først over stregen.

Sønderborg sluttede lige præcis midt i det stærke felt, som nummer 18 ud af de 36 deltagere.

Se resultatlisten her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *