fbpx

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

En ganske suveræn serie fra KAS i Final4 sejladserne var ikke nok til at indhente Kongelig Dansk Yachtklub, som var gået ind i finalesejladserne som førende team med ét point. Her kom KAS med på sidste mandat, og havde altså 4 point med sig fra de indledende sejladser.

Finale-nerver?
Om det var Final4-nerver, eller blot forholdene der spillede det royale team et puds, skal vi ikke kunne sige, for de lagde ud med to tredjepladser, og da KAS samtidig lavede 1-2, ja så havde KAS pludselig indhentet KDY, og det stod fuldstændig lige inden sidste sejlads i Final4. 

Her havde KDY fået ro på det hele, og sejlede den prik hjem som de havde brug for, i og med KAS sluttede som nummer to - hvilken gyser-afslutning på en vindfattig weekend i Aalborg, hvor DM-ugen blev afviklet. Sejlklubben Neptun Vejle løb med DM- bronze, á point med KAS mens Kaløvig Bådelaug var fjerde team i Final4 - og sluttede også som mummer fire. 

Fantastisk DM-format
Formatet på selve DM-ugen kan man bestemt ikke sætte en finger på, det ligner ubetinget en succes - at sejlsporten lige præcis bliver ramt af TV-spøgelset (= ingen vind) - ja det er bare så drøn ærgerligt - men spændingen om hvem der skulle løbe med titlen, kunne ingen tage fra Ligastævnet i Aalborg. 

Link til resultaterne på SAP her.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *