fbpx

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

Inkluder i Newsletter: Ja

En ganske suveræn serie fra KAS i Final4 sejladserne var ikke nok til at indhente Kongelig Dansk Yachtklub, som var gået ind i finalesejladserne som førende team med ét point. Her kom KAS med på sidste mandat, og havde altså 4 point med sig fra de indledende sejladser.

Finale-nerver?
Om det var Final4-nerver, eller blot forholdene der spillede det royale team et puds, skal vi ikke kunne sige, for de lagde ud med to tredjepladser, og da KAS samtidig lavede 1-2, ja så havde KAS pludselig indhentet KDY, og det stod fuldstændig lige inden sidste sejlads i Final4. 

Her havde KDY fået ro på det hele, og sejlede den prik hjem som de havde brug for, i og med KAS sluttede som nummer to - hvilken gyser-afslutning på en vindfattig weekend i Aalborg, hvor DM-ugen blev afviklet. Sejlklubben Neptun Vejle løb med DM- bronze, á point med KAS mens Kaløvig Bådelaug var fjerde team i Final4 - og sluttede også som mummer fire. 

Fantastisk DM-format
Formatet på selve DM-ugen kan man bestemt ikke sætte en finger på, det ligner ubetinget en succes - at sejlsporten lige præcis bliver ramt af TV-spøgelset (= ingen vind) - ja det er bare så drøn ærgerligt - men spændingen om hvem der skulle løbe med titlen, kunne ingen tage fra Ligastævnet i Aalborg. 

Link til resultaterne på SAP her.









Havne

Havnefoged søges i Sydsjælland

★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *