fbpx

Gyser i Aalborg - KDY vinder DM-ugen i sidste sejlads

En ganske suveræn serie fra KAS i Final4 sejladserne var ikke nok til at indhente Kongelig Dansk Yachtklub, som var gået ind i finalesejladserne som førende team med ét point. Her kom KAS med på sidste mandat, og havde altså 4 point med sig fra de indledende sejladser.

Finale-nerver?
Om det var Final4-nerver, eller blot forholdene der spillede det royale team et puds, skal vi ikke kunne sige, for de lagde ud med to tredjepladser, og da KAS samtidig lavede 1-2, ja så havde KAS pludselig indhentet KDY, og det stod fuldstændig lige inden sidste sejlads i Final4. 

Her havde KDY fået ro på det hele, og sejlede den prik hjem som de havde brug for, i og med KAS sluttede som nummer to - hvilken gyser-afslutning på en vindfattig weekend i Aalborg, hvor DM-ugen blev afviklet. Sejlklubben Neptun Vejle løb med DM- bronze, á point med KAS mens Kaløvig Bådelaug var fjerde team i Final4 - og sluttede også som mummer fire. 

Fantastisk DM-format
Formatet på selve DM-ugen kan man bestemt ikke sætte en finger på, det ligner ubetinget en succes - at sejlsporten lige præcis bliver ramt af TV-spøgelset (= ingen vind) - ja det er bare så drøn ærgerligt - men spændingen om hvem der skulle løbe med titlen, kunne ingen tage fra Ligastævnet i Aalborg. 

Link til resultaterne på SAP her.
Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Surf

Waterz kan godt bruge flere hænder - er du frisk?

Kort nyt

Speedbåd i knibe på ukendt position

SailGP

Inviterer skoler til sejlads på Peblingesøen

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?