fbpx

Youngsters kan slet ikke få nok...

Den netop afholdte Youngsters camp i Sletten Bådeklub var en succes, det var den fordi sejlerne gerne ville have mere.. Mere sejlads, og mere af alt det campen bød på. Tiden flyver som sagt i godt selskab, og campen i Sletten var ingen undtagelse.

Ud på adventure
Temaet for denne Youngsters camp var adventure og et planlagt orienteringsløb, på land og til vands. Deltagerne blev sendt ud for at finde forskellige poster, og kom på den måde vidt omkring på bådene og til lands. Den manglende vind tændte opfindsomheden hos de unge og tiden på vandet blev bl.a. brugt til en tur i masten, en mand over bord øvelse samt en knobkonkurrence. Vel ankommet til Ven skulle sejlerne finde forskellige poster og slutte af med at bage pandekager på Trangia. Sammenhold, bådhåndtering og kommunikation var i højsæde under campen. Temaer som lige var i de unges smag.

Positiv feedback
Youngsters har på tidligere camps været sendt ud på langturssejlads, med overnatning, navigation og masser af sjov. En opskrift som de unge bidder mærke i. En af tilbagemeldingerne fra campen, var da også meget klar. De unge kunne lide konceptet. ”Det var synd at vi ikke kunne blive lidt længere”, lød det fra en af de yngre piger der deltog. Det betyder også, at den del hvor det sociale er i højsæde er afgørende for de unge. 

Nyt udstyr 
Youngsters fik på campen også glæde af de helt nye J/70 både fra Sailing Innovation Lab. Bådene var hentet hjem fra det tyske værft få dage inden campen startede, og der var altså alt mulig god grund til at udstyret var i orden forud for et orienteringsløb. 

Der var over 20 unge til campen i alderen 13-21 år. 

Skulle du have lyst, eller kender du nogen som har - til at høre mere om Youngsters, eller vil du måske gerne med på næste camp, så skriver til Youngsters, eller se mere på deres website her - du kan også opleve et super lækkert fotogalleri på Youngsters Facebook side, som du får link til, lige her. Alle de skønne fotos er skudt af Frederik Sivertsen, som godt nok må have et godt kamera.  

Du får også lige en lille smagsprøve her. Selv om filmen er tilbage fra 2020, så giver den et forrygende billede af hvad Youngsters er, sådan: 

The Ocean Race

Video-interview: Charlie Enright - en 800 sømil lang sprint

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *