fbpx

Først var der udsolgt - nu har et imponerende trænerteam 'tryllet' flere pladser frem

Sejlsportsligaens WOW-konceptet har fået så stor succes over hele landet, at KAS Racing har valgt at udvide deres eget koncept. De inddrager nu deres egne J80’ere for at imødekomme den store efterspørgsel for sejlads i Liga-format format for kvinder - det skaber nye muligheder, mere herom senere. 

Tidligere OL-sejler står for træningen
For at skabe de bedste rammer for WOW og kvinder i sejlsport har Københavnerklubben ansat tidl. OL- og landsholdssejler Ida Marie Baad. Klubbens nye Kapsejladschef Mette Louise Jepsen fortæller - Med Ida Marie får vi en træner og sejler på absolut topniveau. Hun kan som sejlende forbillede coache vores kvindelige sejlere, lærer dem om stævnerutiner og ikke mindst undervise i alle sportens facetter så som trim, teknik og taktik. Og så ved hun hvordan det er at være kvinde i en sport i der historisk set har været domineret af mænd.

Mange tilmeldinger skaber nye muligheder
Med et målrettet koncept, betalt stævnedeltagelse og en træner i verdensklasse, har det betydet, at der på en uge har tilmeldt sig mere end 15 WOW-sejlere, og klubben har været nødt til at inddrage de nye J80’ere til kvindernes træning.

Det betyder også at, der pludselig er kommet 15 pladser mere - og dem vil klubben gerne have fyldt hurtigst muligt. Derfor skal man skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis man ønsker en plads. KAS forventer stor tilslutning, så hvis man vil være sikker på en plads, så skal man nok skynde sig.

Nynne Desirée Ammundsen, Brand Manager fra Sejlsportsligaen fortæller - Programmet for WOW er virkelig ambitiøst i 2022. WOW har fået DM-status hos Dansk Sejlunion, der er faste pladser i både 1.- og 2. division og WOW-stævnet i Sundby har fået en søster i KAS. Derfor glæder det os, at man tænker videre og sikrer at så mange sejlere kommer på vandet med sigte på deltagelse iblandt Sejlsportsligaen og WOW. Vi er ovenud glade for de mange tiltag og hænder bag, vi ser i KAS.

Fuldt program med professionelle trænere
- Vi fortsætter vores nuværende strategi og tror stadig på, at de rigtige undervisere tiltrækker de dygtige og seriøse sejlere. I år har vi det stærkeste træner line-up vi nogensinde har set i klubben; udover Ida Marie Baad, er blandt andet Michael Hestbæk, Philipp Guhle, Marc Wain og Jesper Radich som også findes på listen over faste undervisere. Faktisk repræsentere vores trænerteam 5 OL-kampagner, 2 Americas Cup-kampagner og mere 35 internationale mesterskaber, udtaler Mette Louise Jepsen til Baadmagasinet.dk - og fortsætter, Det betyder, at der altid er en højt kvalificeret træner, der holder skippermøde og de-briefing og giver råd og vejledning på vandet.
Vi har hertil i samarbejde med de andre klubber i området, koordineret således, at vi alle sammen har det samme fokus og træningstema.


Og konceptet virker, for kapsejladsskolen har fået mere end 90 tilmeldinger på lidt over en uge til sejlads i både J70 og J80.

Kom til introaften i morgen
Sommersæsonen starter med en stor anlagt informationsaften, i morgen - fredag den 1. april kl. 17.00. Her bliver sæsonen præsenteret, der er mulighed for at hilse på trænerne og aftenen sluttes af med sejlerbar og musik. Kapsejlads er vigtigt, men det sociale liv og fælleskab i klubben er det vigtigste. Tilmelding sker ligeledes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Alle er velkomne hvad enten du allerede kender KAS Racing, starter til sommer eller bare vil forbi for at høre mere - men husk og sende din tilmelding. 

The Ocean Race

11th Hour Racing Team vinder etapen til Aarhus

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Udvalgte artikler *