fbpx

WOW i Sundby får DM status - få e-magasin

Related Articles: Flere kvinder på vandet - hvem vil ikke sige WOW til det? , WOW: Fantastisk anerkendelse fra ISLA

På kvindernes Internationale kampdag, der valgte Sejlsportsligaen at gå ud med denne nyhed - deres populære WOW stævne i Sundby, som har været afviklet med succes de seneste mange år, har af Dansk Sejlunion fået status som DM for kvinder.

Formand i Dansk Sejlunion, Line Markert fortæller om den nye status, at ”Dansk Sejlunions bestyrelse i går godkendte, at WOW får DM-status fra denne sæson. Det sker som anerkendelse for det fantastiske arbejde der er gjort indtil nu for at sætte kvinder i sejlsport på dagsordenen med et højtprofileret kvalitetsstævne og nyt kapsejladskoncept for kvindelige sejlere.”

En af bevæggrunden fra Unionens side, til denne status, lyder, at ”(…) Vi ønsker også fra sejlunionens side at stimulere en fortsat udvikling af WOW for at knytte endnu flere kvinder til sejlsporten med fantastiske oplevelser og fællesskab.”

Udover det netop offentliggjort Danmarksmesterskab, skal Sundby i 2023 forbindelse med deres 100-års jubilæum være værter for Womens SAILING Champions League.wow mag Et af de meste anerkendte stævner inden for kvindesejlads. Optakten til 2023 kan ikke blive bedre.

Forberedelserne er i gang
Stævneleder og erfaren WOW-arrangør Jesper Lorents og Josefine Boel er allerede i fuld gang med forberedelserne til dette års WOW-stævne. Selvom det langt fra er første gang at Sundby Sejlforening skal afvikle et WOW-stævne, så kræver det at man starter tidlig.

WOW har plads til alle
Med plads til 24 hold fra ind og udland, er der plads til alle i Sundby. Stævnet vægter det sociale hvor snakken går på land og kapsejladsen med intens fight på vandet lige højt. Formatet er meget lig det som også kendes fra Sejlsportsligaen, der sejles speed-fleet-race, hvor der skiftes hold løbende. Det betyder at hvis man ikke sejler, så venter man i en rib på vandet, eller har en pause på land. WOW-holdene er enten 4 eller 5 personer om bord. Det er op til holdet selv at bestemme.

Sundby er en perle i storbyen
I Sundby er ’stævneområdet’ omkring Det Maritime Ungdomshus, som med dets helt egen unikke placering, er et besøg værd. Sundby har med 15 min. ind til centrum, masser af overnatningsmuligheder for sejlerne.

Sejladserne starter lørdag kl 11, og slutter med en middag lørdag aften i den tilhørende restaurant. Som del af middagen plejer der at blive uddelt priser fra de lokale partnere som støtter stævnet og klubben.

Tilmeldingen er åben og med venteliste de foregående år, betyder at man skal være hurtig til tasterne.

Tilmeld jeres hold her, og læs mere om stævnet, besætninger og forplejning i tilmeldingslinket.