fbpx

Sejlsportsligaen med kurs mod Lundeborg

Lundeborg Havn er ved at gøre sig klar til besøg fra hele landet, når Sejlsportsligaens 1. og 2. division gæster havnen kommende weekend, hvor hele 18 klubhold kommer på besøg.

Det er sammen med Sejlsport Sydfyn, skolerne i Oure, og folkene bag Silverrudder, at stævnet afvikles. Stævnet er 3. stævne i denne sæson og Youngsters ONE der er favoritter.

Det bliver et stævne, hvor der er stor lokal opbakning. Sydfyn glæder sig til Sejlsportsligaen, og Sejlsportsligaen glæder sig til igen at opleve Sydfyn efter et par års pause. Sidste besøg var i 2016, og der var målstregen placeret helt tæt på molen så det var ekstra publikumsvenligt.

”Den sydfynske sejlsport er glade for, at det er lykkes at få den danske Sejlsportsliga til Lundeborg Havn i dagene 14. – 15. august (2. division) og 21. – 22. august (1. division). Vi vil i fællesskab gøre alt for, deltagerne, officials, og de mange tilskuere på molerne i Lundeborg Havn vil få en uforglemmelig oplevelse, hvor de spændende sejladser kan følges et stenkast fra ydermolen” fortæller arrangør, Ole Ingemann.

Ole kan om nogen få vind i sejlene og medvind på banen når han først går i gang, og der er mange gode grunde til at lægge vejen fordi Lundeborg den kommende weekend. Intens sejlads, gode lokale butikker på havnen, og mange lokale hold der tager kampen op på banen. En håndfuld hold fra Oure og Thurø Pirates.

Stillingen i 2. division er, at det er favoritholdet fra Youngsters ONE med Rasmus Lumbye som skipper, der lige nu indtager en sikker førsteplads. Holdet der også vandt Ungdomsligastævnet sidste år, skal også sejle til dette tredje stævne på Oure.

Alle er velkommen på Lundeborg Havn d. 14.-15.8.2021, hvor Sejsportsligaens 2. division skal sejle.

Første start er lørdag kl 10.00 og derefter fortsætter sejladserne weekenden ud. Der vil være præmieceremoni søndag kl 16.00 på havnen.