fbpx

WOW: Sundby Sejlforening holder traditionen i hævd - tilmeldingen er åben

Sejlerne er sultne som aldrig før, og det er stævnearrangørerne i særdeleshed også. Sundby Sejlforening forventer at afvikle WOW Copenhagen Sailing Event igen i år, og håber på lige så stor tilslutning som tidligere. Sæt kryds i kalenderen fra den 18. til den 19. september, for der sejles i Sundby.

Tradition i Sundby
Sundby Sejlforening gør traditionen tro klar til at afvikle det årlige WOW event i september, hvor kvinder fra ind – og udland mødes for at sejle og socialisere. Det er tredje år at WOW afholdes i samarbejde med Sundby Sejlforening og Sejlsportsligaen. Lokationen er ’Det Maritime Ungdomshus’ der med sin unikke lokation danner de perfekte rammer for stævnet.

Det har været et pudsigt år, men det lysner og derfor skal der nu også åbnes for tilmeldingerne. Med andre ord, der skal være noget at se frem til og Sundby Sejlforening ser også frem til at kunne byde sejlerne velkommen.

”Sundby Sejlforening er stolte over at kunne byde velkommen til dette års WOW stævne. Det betyder meget for os at være med i denne del af sejlsporten, der har fokus på at få flere kvinder på vandet. Det kan konkret aflæses i tallene fra dansk sejlunion. 2020 viser en stigning af kvindelige medlemmer i de danske sejlklubber. Dette skyldes bl.a. det store stykke arbejde der bliver lagt i WOW.” udtaler Jesper Lorents fra Sundby

WOW som koncept og som stævne er vokset støt og efterspørgslen betyder at der vil der være op til 21 hold, og over 100 kvinder der gæster stævnet og dyster om den store WOW-pokal. Sidste WOW-vinder fra Hellerup Sejlklub (HS WILD), forventes at skulle forsvare deres titel.

Intensitet på vandet
Sejladskonceptet er ikke ændret og vil som man kender fra tidligere, stævner og som format fra Sejlsportsligaen. Kort, intense og hurtige sejladser og kvalitetstid på land. Der har tidligere været udenlandske gæster fra Portugal og Sverige, og dem håber arrangørerne også kommer i år, hvis forholdene tillader det.

Corona følger med
Selvom smittetallet går den rigtige vej og forsamlingsforbuddet begynder at blive lempet, vil Corona stadig følge med fra nu af og altid. Det betyder, at det i første omgang kun er tilmeldingen der er åbnet således at holdene kan booke deres plads. Forplejning kommer på et senere tidspunkt jf opdaterede retningslinjer.

Kvinderne stormer frem
Stævnet i Sundby er vokset støt siden starten for tre år siden, hvor målet var 18 hold, de blev revet væk. Flere hold på startlisten, hold fra nye klubber og nye lande har lagt vejen forbi. Niveauet har været til alles fordel, og alle kan være med. Sidstnævnte vil igen være hovedlinjerne når stævnet skal sejles til september. Alle er inviteret, og arrangøren håber på at der vil være rift om pladserne som der plejer.

Link til tilmelding er her.
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?