fbpx

Youngsters slår til - igen

Inkluder i Newsletter: Ja

Youngsters ONE er svære at komme i nærheden af, syv prikker i 11 flights! Youngsters tager to ud af to mulige sejre. Første sejr var i Aarhus Internationale Sejlsportscenter til første stævne i 2. division, og nu lander de igen øverst på podiet ved andet stævne i Skovshoved Sejlklub.

Nye omgivelser betyder ikke noget for de fire unge sejlere der kommer fra hele landet. Holdet består af, Rasmus Lumbye, Rasmus Bolvig, Mark Carlsen og Mads Taatø, og har til de seneste stævner været Youngsters ONE i 2. division.

11 flights i svært vejr
Lørdagens vejr var stadig roligt, men dog stadig med væsentlig flere sejladser end de tidligere weekenders ligastævner. Lørdag blev gennemført syv flights, dog med udfordringer i allersidste race, hvor vinden var helt væk efter endnu en regnbyge.

Allerede efter lørdagens syv flight var Youngsters i toppen, dog udfordret af SNV - Neptun Sailing Team
og de to WOW hold, fra hhv. Aarhus Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub. De var tæt på, men aldrig nok til at true de unge sejlere.

Sidste nævnte WOW hold fra KDY nappede andenpladsen til dette stævne. Et hold som vi tidligere har set meget til og med mange 'stjerner' ombord. Holdet er derudover også podietager til WOW stævnet. SNV - Neptun Sailing Team der kommer fra 1. division, viser de er sultne på mere og tager stævnets tredjeplads. Der var fem point mellem 1. og 3. pladsen.

Hvem rykker op?
Op- og nedrykkerne er endnu ikke fuldt defineret, som man ellers har læst med fem5 op- og nedrykkere. Lige nu arbejdes på at lave en bredere struktur, der kan tilgodese flere klubber, flere klubhold og endnu flere sejlere. Der er dog ingen tvivl at landets bedste sejlere skal og vil findes i 1. division, mere er ikke defineret lige nu.

’There is only one number one..’ Youngsters ONE
Stort tillykke til de tre stævnevindere, en hård weekend, hvor vejret var fuldstændig uforudsigeligt, og alligevel ligeså forudsigeligt som vi alle kender en dansk sommer.

 frederiksivertsen a01a4958

Holdet, som består af Rasmus Lumbye, Rasmus Bolvig, Mark Carlsen og Mads Taatø kan finde vej til øverste trin på podiet. Foto: Frederik Sivertsen

 

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *