fbpx

YES - Sejlsportsligaen starter igen

Endelig. Aldrig har vi været så klar. Derfor er det med kæmpe glæde at kunne annoncere Sejlsportsligaens start i weekenden 8./9. august i Aarhus. Samtidig er datoen for det første ungdomsligastævne og Copenhagen WOW Sailing Event klar.

Den oprindelige plan var som vanligt to stævner før sommerferien. Det har Coronaen vendt op og ned på og derfor ender det med, at der skal sejles i Aarhus og Skovshoved efter sommerferien.

Der er aftalt med Middelfart og Aalborg at vi skyder stævnerne til 2021 – så det kan vi også glæde os til. Resten af 2021 er under planlægning, sådan lyder indledningen på dagens pressemeddelelse fra Ligaen.

Covid-19 hensyn
Der vil naturligt blive taget foranstaltninger ift. Covid-19. Klubberne opfordres til at stille med ”faste teams”. Der vil blive færre bådskift, faste transportbåde til bestemte hold, afspritning af materiel, fx brug af handsker og i det hele taget gjort brug af de grupperingsregler sundhedsmyndighederne har sat op.

Efterårskalenderen ser således ud:

Aarhus 8./9. august Sejlsportsligaen 2. division
Aarhus 15./16. august Sejlsportsligaen 1. division

Sletten 22./23. august Ungdomsligastævne

Skovshoved 29./30. august Sejlsportsligaen 2. division
Skovshoved 5./6. september Sejlsportsligaen 1. division

Sundby 19./20. september WOW stævne

Der kan dog ske ændringer i programmet.

Ungdomsligastævne
Som noget nyt sejles det første egentlige ungdomsstævne 22./23. august med forhåbentligt 18 hold til start. Ungdomsligaen er en udspringer af Youngsters projektet. Sletten Bådeklub er vært. Læs løbende mere om ungdomsligastævnet på sitet her.

Tredje WOW stævne i Sundby
Traditionen tro sejles der Copenhagen WOW Sailing Event 19./20. september med Sundby Sejlforening som vært - i år med invitation til 18-21 hold. Alle glæder sig til en masse danske WOW-hold, og også at grænserne er så åbne, at vi som vanligt også får teams fra udlandet. Læs med når tilmeldingen åbner på sitet her.