fbpx

Liga, citat: 'Kun de få kan følge COBRAS'!

Related Articles: Dansk Sejlunion udfordrer Ligaens ambitioner og skærer dybt i støtten!, Liga-spillet: Aktivering for alle – med sejladserne i fokus

På trods af at KDY SHARKS er sluttet øverst på podiet til de seneste to stævner, er det naturligvis ikke sikkert det samme sker igen på søndag. Alt kan ske og stævnet har de senere år haft forskellige vindere! Derudover er der to ’hjemmebanehold’, Kaløvig COBRAS og Aarhus SHARKS. Sjældent har en finale været så tæt som i år, og de næste par dage vil være afgørende i kampen om Liga-guldet!

Aarhus Ø, Sailing Aarhus Week og Sejlsportsligaen, en kombination af gode sejladsforhold, ’festival stemning’ tilføjet noget af det bedste sejlsporten her hjemme kan tilbyde, løber af stablen denne weekend. Midt i Aarhus, midt i Festugen!

Sejladserne starter fredag og kan følges LIVE fra kl. 13.00 via SAP Sailing og dette link her.

Stillingen lige nu:
#1 Kaløvig COBRAS
#2 Frederikshavn SEAHAWKS
#3 KDY SHARKS
#4 Hellerup Highfliers
#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES

Hjemmeholdet i front
Kaløvig-holdet er ikke i tvivl. 'I Aarhus ved vi alt kan ske', fortæller skipper Lars Vilhelmsen. Holdene ligger rigtig tæt og efter en hård start tidligere på sæsonen for KDY SHARKS, der nu har arbejdet sig frem i stillingen, er der nu kun få point der skiller 1-3. pladserne. Men når en cobra første bidder sig fast... som holdet jo siger. Lars fortsætter: 'Nu er det bare sådan med Aarhus at det er vores hjemmebane! Og når vi har vores gode dage, og rammer vores game! Så er der virkelig kun få i verden der kan følge med, vi håber at vi rammer den i weekenden. Vi vil i hvert fald kæmpe alt hvad vi kan, for stadig at ligge i spisen af Sejlsportsligaen når weekenden er forbi'.

Oprykkerne presser sig på
Kaløvig COBRAS endte i Skive uden for podiet på en femteplads. Derimod var det et af oprykkerholdene fra 2018, der stod på podiet. Bandholm EAGLES der lige nu er det bedst placerede oprykkerhold. Efter Bandholm EAGLES er det KASSERNE fra K.A.S. som de to oprykkerhold der ikke har præget toppen af ligaen de forgående år.

Hellerup HIGHFLIERS vil til udlandet
Hellerup-holdet, der lige nu er a point med femtepladsen i den samlede stilling, fik sæsonens hidtidige bedste placering ved seneste stævne i Skive, hvor indsatsen rakte til en andenplads. Ambitionerne er dog nedjusteret til ikke at gå efter guldet i den samlede stilling, men at gå efter en placering der kan sende dem til udlandet. Det lyder fra holder at 'vi vinder nok desværre ikke Sejlsportsligaen i år, men vi har besluttet at sejle benhårdt efter en top fem som kan give os adgang til kampen om en plads blandt de bedste klubhold i verden, nemlig SAILING Champions League', fortæller Kristian Kvid Sørensen.

Hvem der ender med at få guldet om halsen og senere at skulle vise de rød/hvide farver frem, kan først siges med sikkerhed søndag eftermiddag.

Følg med via SAP, Sejlsportsligaens Facebook og/eller hjemmeside, hvor den fulde holdopstilling også vil være tilgængelig efter første start fredag.