fbpx

Ligastævne: KDY dominans - men spændningen i top

KDY vandt en sikker sejr, men med to ”nye” på podie er spændingen frem mod finalen i Aarhus om 14 dage intakt. Få point skiller i toppen hvor vi også finder et oprykkerhold.

Efter en start med fire prikker i streg var der ikke megen tvivl om at KDY SHARKS ville slutte på podiet denne weekend, mere spændende var det hvem der ville joine dem?

2.-5.- pladsen var tæt
Indtil flight fire (fredag) så det ud som om der var en chance for at se AARHUS SHARKS på podiet, men det gik desværre ikke som planlagt for den ellers rutinerede besætning. Aarhus besætning gik fra en anden- til en niendeplads. Mon ikke man kan forvente et stærkt comeback når de skal sejle på hjemmebane om 14 dage?

Efter Aarhus overtog HELLERUP HIGHFLIERS mere eller mindre andenpladsen hele weekenden, dog med en enkelt afviger efter flight 7, hvor de dykkede ned på en femteplads. Mens Aarhus SHARKS røg ned af listen, kæmpede Bandholm EAGLES sig op af. Holdet der i år er rykkede op i 1. division, fik først rigtig gang i båden efter anden flight, hvor de så tilgengæld lavede tre prikker og tre andenpladser. Hellerup HIGHFLIERS og Bandholm EAGLES byttede lidt rundt, men det var HIGHFLIERS der i sidste endte tog andenpladsen.

Tredje stævne i Skive Sejlklub endte således:
#1 KDY SHARKS
#2 HELLERUP HIGHFLIERS
#3 BANDHOLM WHITE TAILED EAGLES
Stillingen efter tredje stævne efterlader en del spænding ned af i resultatlisten. Særligt kampen om DM bronze, som er meget tæt! Med Kaløvig COBRAS i front (med ét point) er intet sikkert, og det gælder også de efterfølgende pladser, hvor der kun er to point mellem top #3 og #5 mens at top-3 er besat af Frederikshavn Seahawks (3), Kongelig Dansk Yachtklub (2) og Kaløvig Cobras – Sejlsportsligaen (1). Sidstnævnte fører altså Sejlsportsligaen med et spinkelt point.

Den samlede stilling:
#1 Kaløvig COBRAS med 9 point
#2 Frederikshavn SEAHAWKS med 10 point
#3 KDY SHARKS med 12 point
#4 Hellerup HIGHFLIERS med 14 point
#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES med 14 point
På 6. pladsen er det CHIA PIRATS med 15 point som har klaret det utrolig godt i denne sæson, de er heller ikke langt fra en topplacering, med kun et point mellem #4 og #5.

Se den samlede stilling her.