fbpx

Youngsters med hyggen i fokus - du kan nå det endnu

Related Articles: De unge er vilde med Youngsters, Ikke joller - Ikke gamle mænd! Youngsters er født, Youngsters er kommet for at blive
Inkluder i Newsletter: Ja

Hygge, nye både og mulighed for super læring skyder første YOUNGSTERS CAMP i gang om bare to uger.

Når den kommende camp løber af stablen i Hellerup d. 27.-28. april, vil de unge blive coachet af to af landets dygtigste sejlere fra 49’er klassen, Frederik Rask og Sebastian Wright. Campen vil fokusere på bådhåndtering, ’practise makes perfect’. Men nok allervigtigst – en hyggelig start på sæsonen sammen med andre Youngsters.

Tilmeldingen stadig åben

Når Hellerup Sejlklub d. 27.-28. april starter med årets første Youngsters camp, bliver det med nogle af de bedste 49’er-sejlere som skal lære fra sig hen over hele weekenden. De to kendte jollesejlere vil fokusere på læring, kommunikation – og masser af kammeratskab.

De unge skal lære værdien og ”hyggen” i det fælleskab man har, når man sejler 4 – 5 sejlere sammen.

Youngsters er for alle - uanset niveau
De unge Youngsters er virkelig inkluderende. Så de sidste pladser kan besættes ligegyldig om man er ny sejler, ny i kølbåd eller mere hard core og erfaren sejler. Der bliver masser af læring på vand og endnu mere hygge på land.

Tilmeldingslink er her

bay

Selv om der kun er to om bord i en 49'er, ser det unægtelig ud til at der godt kan hygges alligevel. Tænker fotoet kan være opstillet, men også kun måske ;-)









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *