fbpx

Liga: KDY Sharks øger forspringet i 1. division

Den ellers velkendte ’battle’ mellem Nordjyderne (Frederikshavn Seahawks, red.) og Københavnerne (KDY Sharks, red.), som ligger henholdsvis på 1. og 2. pladsen i den samlede stilling af Sejlsportsligaen, er lettere afblæst til stævnet i Skovshoved. Det er dog ikke helt med egen gode vilje fra Frederikshavn Seahawks. Rasmus Melsen siger efter fredagens sejladser: 'Igår var meget op af bakke så der er virkelig brug for nogle gode sejladser i dag! Vi mangler lige helt at peake med en prik, men vi har rigtig gode tendenser, og god fart - der er jo stadig langt endnu i stævnet'. Mon Frederikshavnerne kan vende kurven i morgen, og sejle sig frem i placeringerne. Lige nu er de på en 7. plads.

Udover KDY som lige nu kun øger forspringet til konkurrenterne, er der tættere mellem de andre i top fem. I top tre ligger KDY, nu sammen med Kaløgvig Cobras med 20 point og Seahorsens med 23 point, som igen har et godt gab ned til 4. pladsen fra Hadsund Hurricane med 28 point.

HURRICANE udfordre toppen
Hadsund Hurricane har kæmpet hele dagen for at holde deres placering som nr. fire, kodeordet fra besætningen i morges var: stabilitet - og det ser ud til at lykkes. Besætningen sagde inden sejladserne startede kl. 10.00, at 'vores tilgang og kodeord til stævnet i dag er stabilitet, og tro på vores egen og fart. At sejle i vores egen båd og ikke de andres. Vi føler os samtidig klar til at udfordre toppen, og vi er meget ydmyg over vores 4. plads. Men, solen skinner, vinden springer og alt kan jo stadig ske', lyder det fra Rene Nielsen. Holdet består derudover af: Steffen Stegger, Magnus Rasmussen, Mark Carlsen.

LYNÆS BARACUDDAS bevare den gode stemning
Holdet fra Lynæs, der til sidste stævne i Kerteminde blev ramt af en skade der satte dem ud af alle sejladser i stævnets første flight skal hive en god placering hjem fra dette stævne hvis de ikke skal frygt at rykke ned i 2. division i den kommende sæson. I den samlede stilling ligger de på en kedelig 18. plads. David Corneliussen forklarer 'Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med vores placering pt, men vi er optimistiske og føler at vi er godt med – ja, lige ved og næsten flere gange. Lige nu er fokus på fin pudsning og at bevare den gode stemning i båden, så håber vi at kunne tage nogle lidt bedre placeringer med i morgen'. Selvom holdet håber på at kunne rykke op i tabellen, har dagens sejladser ikke ændret meget ved deres placering til dette tredje stævne, på trods af de fik en fjerde plads i dagens sejladser. Fjerde pladsen er deres bedste hidtidige bedste placering.

Kammeratskab i klubben
Skovshoved Sejlklub er værter for tredje gang i Sejlsportsligaens historie, og det er de oprigtig stolte af. Gudmund Olsson fortæller, hvordan at stævnet har en rigtig god indvirkning på det fællesskab som er mellem unge og ældre i klubben. 'Unge og ældre arbejder til ligastævnerne side om side både på land og på vand, og stævnerne er derfor vigtige samlingspunkt for vores frivillige. Med stævnet håber vi også at give deltagerne hyggelige og uformelle rammer'. Du kan selv opleve den gode stemning på havnen når der i morgen søndag d. 26.8.2018 sejles for at vinde det andesidste og tredje stævne, ved molen på Skovshoved Havn.

Sejladserne starter kl. 09.30 - Sidste sejlads fløjtes i gang inden kl. 14.30

Se stort fotogalleri fra Per Heegaard her

Link til stævnets stilling her

Link til den samlede stilling her