fbpx

Youngsters II går hele vejen

Youngsters II der netop er kommet hjem med en flot 3. plads fra YOUTH Sailings Champions League, holder fast i den gode vinderkurs og tager nu førstepladsen til 2. divisionsstævnet i Skovshoved!

Youngsters Il blev udtaget til stævnet i Skovshoved ved den seneste camp på Oure. Siden Oure har holdet været i udlandet og sejle, og dermed møder de toptrænet op til weekendens stævne. Flere på holdet har også sejlet med på TEAM Roskilde, som var med i Sejlsportsligaen i 2017. Derudover er der et søskendepar på holdet, Jeppe og lillebror Nikolaj Borch som begge er på holdet. Det er storebror Jeppe som er styrmand. Holdet består af: Jeppe Borch, Nikolaj Borch, Amanda Ulmdal, Mathias Rossing og Nikolaj Rasmussen.

Anden pladsen gik til SUNDBY MARLINS, der slår deres egen bedste placering ved at tage en podieplads til stævnet. Holdet der før stævnet håbede på masser sjov og god vind, fik netop det de kom efter. Josefine Boel Rasmussen siger at "vi er tilfredse med weekenden. Vores dårlige sejladser skyldtes primært tyvstarter eller situationer, hvor vi har haft straf, Så når vi formåede at komme afsted med fri vind, har været gode til at sejle båden efter forholdene og slå rigtig”. Sundby MARLINS ligger samlet nr. 9 i Sejlsportsligaen. Holdet fra Sundby MARLINS var: Josefine Boels Rasmussen, Kristian Schaldemose, Søren Andersen og Marc Wain.

Se stort fotogalleri fra Per Heegaard og weekendens Ligastævne her

Netop de situationer hvor Sundby MARLINS fik straf, kom Youngsters foran. Jeppe Borch fortæller om det tætte sejladser, at de "inden sidste sejlads lå vi meget tæt med Sundby, vi trak heldigvis det længste strå. Sundby fik et par straffe i starten, så vi kunne komme lidt fra dem. Det var fedt vi kunne slutte weekenden af med at stå øverst på podiet".

Med kun et sølle point mellem de andre hold på podiet, var kampen hård. Bandholm White Tailed Eagles endte med at kommer på podiet, selvom de flere gange var ved at smide det væk. Dagens eneste 4, plads, fik de efter at have modtaget 4* straf i en sejlads, hvilket kunne have sat deres podieplacering over styr. Holdet fra Bandholm er det samme som har vundet de seneste to stævner i 2. division: skipper Bo Schulein, Ole Lindberg, Christian Torp og Peter Ammundsen. Bandholm holder fast i deres føring i den overordnede stilling i Sejlsportsligaens 2. division.

TOP 5, til tredje stævne blev:
#1 Youngsters II (19 point)
#2 Sundby Marlins (25 point)
#3 Bandholm White Tailed Eagles (26 point)
#4 DTU Sailing Racing Team (32 point)
#5 Thurø Pirates (35 point)

Bogense Sejlklub som plejer at markerer sig helt i toppen, endte uden for top 5, men ligger efter weekendens stævne stadig flot placeret i den samlede stilling som nr. 3. Vi satser på at se Bogens på podiet til 4. stævne når Sejlsportsligaen gæster Sailing Aarhus. Det må gøre en forskel på den ene eller anden måde, af stævnet afvikles under Aarhus Festuge.

Dette stævne er også en milepæl for Sejlsportsligaen, da denne weekend er event nr. 30., lidt rundt kan man sige, men i hvert fald kan man sige at konceptet nu er gennemprøvet!

Næste weekend er der igen udstilling fra Mercedes-Benz på havnen i Skovshoved.








World Match Racing Tour

World Match Racing Tour nu også for kvinder  – men hvor er de...

Kapsejlads

GRDR ’22: Vil 'åbne' vesterhavet for sejlsport

★ Artikel

★ Kapsejladsens mange ansigter

America's Cup

Team New Zealand går efter verdens-rekorden – på land!

Kapsejlads

Palby Fyn Cup vender stærkt tilbage

Kort nyt

Als Rundt - nu også med X-appeal...





Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?