fbpx

Mikkel Beha åbner Sejlsportsligaens sæsonstart

Frederikshavn Marina og Frederikshavn Sejlklub skyder Sejlsportsligaen 2018-sæsonen i gang d. 26. maj, og sejler første stævne ud af fire for den kommende sæson. Det er Sejklsportligaens femte sæson, og Mikkel Beha kommer og åbner stævnet.

Også lokale helte

Udover det fine besøg til åbningen af stævnet, er det også nu, at de lokale helte samt forsvarende mestre af Sejlsportsligaen – FREDERIKSHAVN SEAHAWKS – skal kæmpe for at genvinde deres titel som Danmarksmestre. Skal de lykkedes med det, skal det lokale hold fra Frederikshavn for alvor bruge de hjemmebanefordele de måtte have, og se om de også kan slå de andre af banen, når først starten er gået. FREDERIKSHAVN SEAHAWKS har vundet den store mesterskabstitel de seneste to år, og det lyder også på holdet som om, at det er dét, de går benhårdt efter i 2018.

Det kræver dog at de kommer rigtig godt fra start på hjemmebane. Fra holdet lyder det, at ”vi glæder os rigtig meget til at sejle på hjemmebane, og at komme tilbage dertil hvor det hele startede. Vi ser især frem til en kæmpeopbakning, selvfølgelig fra vores trofaste fans, men at kunne starte sæsonen med hele klubben i ryggen bliver fantastisk. Vi går som altid efter et godt resultat og det vil da være en drøm at ende på podiet i netop Frederikshavn, men vi ved også at niveauet i sejlsportsligaen er støt stigende, så der bliver hård kamp om pladserne”, siger den lokale sejler Rasmus Melsen.

Ny bro til tilskuere

Udover at sejlklubben har været på den anden ende med at invitere og arrangere to weekendstævner for landets 36 klubhold, har de også bygget en ny bro til tilskuerne. Det er den lokale organisation bag Frederikshavn Marina, der har set ideen i at udbygge havnens faciliteter så de er endnu mere tilskuervenlige end tidligere. Den nye bro, placeret for enden af den gamle havnekaj, er således med til at gøre det rigtig sjovt for tilskuerne, da de nu kan stå få meter fra bådene, mærke intensiteten, og se og høre sejlere kæmpe i vendingerne.

Borgmesteren hilser ligaen velkommen

Som toppen af kransekagen kommer den altoverskyggende stemmesluger, borgmester Birgit S. Hansen og indvier stævnet for 2. Division, som sejler weekenden efter 1. Division.

Den unge og ambitiøse borgmester passer rigtig godt ind i det set-up, som kommer til at være gældende for 2. divisionsstævnet. 2. division har i år en anden og mere interessant struktur med flere nye hold end de tidligere år, og en væsentlig lavere gennemsnitsalder end 1. division. Der kommer en del unge deltagere, og det vil helt sikkert give en masse spænding i sejladserne.

Kilde: Sejlsportsligaen.dk
Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?