fbpx

Nu også Sailing Champions League for kvinder

League sejlads boomer på europærisk plan. For nyligt kunne vi her på baadmagasinet.dk fortælle at to nye lande kom til League-fællesskabet, og nu udvides Champions League formatet til også at omfatte sejladser ’kun for kvinder’.

Kieler Woche

Under Kieler woche, vil første Women’s Sailing Champions League, fra den 16. til 18. juni finde sted.

Hvert af de 17 lande, hvor der sejles Liga-sejlads får lov til at sende op til to kvinde-teams, bestående af 4-5 kvinder, dog med en begrænsning af 24 teams i alt.

I tilfælde af for mange tilmeldte, så vil det være den int. League Organisation ISLA, som for øvrigt har Peter Wolsing som ’president’ der sammen med den tyske organisation Sailing Champions League GmbH, der beslutter hvilke klubber som kommer til at deltage.

Det kendte format

Det vil være det velkendte League-format med seks til otte J/70’ere som sejler tilskuere-venlige korte sejladser, og sejladserne vil blive tracket med SAP Sailing Analytics, og vil blive en del af Kieler Woche TV.

Det er meningen at de unge der sejler Youth, også får deres Champions League, og de bedste ungdomshold mødes under Travemünde Woche i juli.

Peter Wolsing, president for ISLA udtaler: 'Vi er rigtig glade for, at liga-sejladsformatet vokser så hurtigt. Vi er glade for, at vores bedste kvinders hold for mulighed for at dyste under Kieler Woche i juni, og at vores bedste ungdomshold får muligheden under Travemünde Wochen i juli.'

The Ocean Race

Video-interview: Charlie Enright - en 800 sømil lang sprint

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

Udvalgte artikler *