fbpx

Hele 18 både samlet til effektiv vintertræning

Hele 18 både på vandet på Øresund søndag, og det var både svenske og danske både som var samlet til denne weekends vintertræning på Øresund arrangeret af KDY.

Denne omgang vintertræning var den tredje ud af fire mulige søndagssejladser, og der er allerede fastlagt samme søndagstræninger for næste år. Ønsker du allerede at tilmelde dig - så kan du gøre det direkte her 

Normalt er det kun de danske både som deltagelser, men i år har to både fra Halmstad også være med til søndagstræningerne. Dog er det er ikke første gang af de svenske naboer fra Halmstad gæster vintertræningen, og det bliver nok heller ikke sidste gang, hvis man spørger Michael Ahlberg fra Halmstad Segelsällskap. Det lyder fra den svenske besætning at, "Vi tycker att det är ett mycket bra arrangemang och är väldigt nöjda so far - våra blygsamma placeringar till trots. Vi tycker att det är väldigt bra att vi får till en kappseglingsverksamhet i Öresundsregionen. Vi hoppas att det blir en fortsättning till våren och ser detta som bra träning inför Internationells SM i J/70 2018 i Halmstad - vi hoppas på många danska deltagare (det är bara 1,5 timmar från Skovshoved...). Anmäl er gärna och sprid gärna".

Mange muligheder 'hinsidan'

Selv har svenskerne været meget glade for at kunne sejle sammen med andre J/70’ere, og de håber også at de danske J/70 besætninger nu ved, at der ikke er så langt over broen. Hvis danskerne skulle have mod på det, når Halmstad klubben i 2018 arrangerer det Åbne Svenske Mesterskab, så er der mulighed for at deltage som danske klub. Læs mere om stævnet her

Effektiv træning

Flere af de danske besætninger fra Sejslportsligaen har også set mulighederne, og deltager i søndagstræningerne, både på tværs af forskellige klubber,  og med deres respektive teams.

Fra et af ligaens nyere hold, Sletten – lyder det at sejladserne netop er gode "fordi de er korte og intensive så der bliver stort fokus på at lave gode manøvrer (de ligner således også liga-sejladser), og fantastisk at møde et felt på 10 andre både... Det er mange gange mere effektiv træning end at ligge alene i sin egen klub og sejle mod større kølbåde."

Der er afslutning i klubhuset på Skovshoved Havn næste søndag efter sidste og fjerde afdeling af vintertræningen. Trænings-søndagene vil vende tilbage til foråret, så hold øje med websiden her, eller spørg rundt i de forskellig fora (J/70 Øresund og lign.)
Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?